Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we er regelmatig één uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Mississippi Adventures project.

LEGO Ideas Mississippi Adventures

LEGO Ideas Mississippi Adventures

Mark Twain staat bekend om zijn boeken Tom Sawyer en Huckleberry Finn. De meeste mensen hebben wel eens van hem gehoord of een boek van hem gelezen. De twee LEGO fans Disneybrick55 en 120BRICK, zien graag deze boeken tot leven komen in LEGO vorm.

LEGO Ideas Mississippi Adventures

De focus ligt zowel op de speelbaarheid als het recreëren van het negentiende-eeuwse Louisiana. Zodoende bevat het voorgestelde project een raderstoomboot met interieur, een ingerichte vissershuis, kampeerplek langs de oever en een vlot. Bandieten hebben het gemunt op de raderstoomboot en plannen een overval, terwijl kinderen in het bos spelen en de verborgen schatten per ongeluk vinden.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?