LEGO begon ooit met redelijk simpel te bouwen sets, maar tegenwoordig kun je het meer zien als modelbouw. Maar wat als je klassieke modelbouw combineert met het LEGO systeem? Dan krijg je deze LEGO Ideas Model Plane Kit.


Dit modelvliegtuig is een combinatie van twee werelden. Je hebt namelijk de mogelijkheid om het vliegtuig te bouwen zoals die hoort te zijn na het snijden, lijmen en verven, maar ook een monochrome variant die nog aan de verdeeltakken bevestigd zijn. Het leuke is dat de monochrome variant uit de mal gehaald kan worden en te bouwen is. Hoewel de twee modellen gelijk zijn aan elkaar, verschillen ze qua bouw. De monochrome variant is namelijk voorzien van bevestigingspunten voor de mal.

LEGO Ideas Model Plane Kit

Om het geheel compleet te maken, heeft de fan-designer een aantal potjes verf, een kwast en een standaard toegevoegd. Ook zijn er twee Minifigures te vinden. Een variant met kleur en een ‘ongeverfde’ variant in het grijs. Het geheel bestaat uit 730 onderdelen.

LEGO Ideas Model Plane Kit

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?