Het uitgelichte project van deze week is het LEGO Ideas Nature Photography Cabin van fan-designer Thomas Geurts. Hij heeft zijn liefde voor LEGO en natuurfotografie met deze inzending vereeuwigd.


Verstopt in een spottershut, ergens diep in het bos. Met de camera in de aanslag en een ijzeren geduld. Wachtend op het ideale moment om een dier op de gevoelige plaat te zetten. Een natuurfotograaf zal zich er zo in kunnen herkennen. Voor Thomas Geurts een reden om zijn twee passies te vereeuwigen. Hij heeft kosten noch moeite bespaard om een zo natuurlijk mogelijke omgeving te creëren. Er zijn tal van planten en bomen aanwezig, maar ook een waterpartij waar de dieren op af komen.

LEGO Ideas Nature Photography Cabin

LEGO Ideas Nature Photography Cabin

De zwaan, de ijsvogel, de vos, de bomen en planten, de omgeving en dieren zijn allemaal opgebouwd uit LEGO. Al deze details zorgen voor een rijke fauna en flora, wat ervoor zorgt dat deze inzending een levendig geheel vormt. De spottershut is goed verborgen in het gebladerte en daardoor de ideale locatie om foto’s te nemen. Met de camera in de aanslag is het aan jou om alle dieren te spotten. Heb je ze allemaal kunnen vinden? De inzending bestaat uit ongeveer 800 onderdelen.

LEGO Ideas Nature Photography Cabin

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Nature Photography Cabin project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen graag wat jij van deze inzending vindt.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?