Waan je als een ware Tony Hawk op dit skateparcours en laat de beste trucs zien die je in huis hebt. De LEGO Ideas Palm Hill Skate Park van Ben Andrews is het uitgelichte LEGO Ideas project van deze week.


In een stad moet er een plaats zijn waar skaters terecht kunnen met hun vrienden voor een gezellig rondje skaten. In deze LEGO Ideas Palm Hill Skate Park, geef je skaters de uitdagingen en hindernissen waarvan ze houden. Het skatepark is gebouwd op een 48×48 Baseplate waardoor er veel ruimte is voor de verschillende rampen en details om het park aan te kleden. Naast de mogelijkheid om te skaten, is er ook een winkel waar er allerhande zaken gekocht kunnen worden. Om verschillende skatetricks te beoefenen komt de inzending met zeven Minifigures.

LEGO Ideas Palm Hill Skate Park

Enkele Speelfuncties in deze inzending:

  • Verplaatsbare billboard, lichten en palmbomen om zo gemakkelijk toegang te hebben in alle hoeken van het park
  • Afneembaar dak van de skatewinkel om Old Skool Matt te helpen met zijn klanten
  • zoveel mogelijk gladde oppervlakten om het skaten aan te moedigen
  • Een bouwbare smartphone houder om je favoriete tricks te filmen
  • Verwissel verschillende hindernissen en pas deze naar eigen smaak aan

LEGO Ideas Palm Hill Skate Park

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.

4.2 5 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?