Florien is weer druk bezig geweest met bouwen. Haar nieuwste creatie is deze Sea King Swing Ride. Het bouwwerk staat inmiddels te pronken op LEGO Ideas en kan jouw hulp gebruiken.


Hoewel de pretparken voorlopig nog niet hun deuren mogen openen, geldt dat niet voor LEGO City. Daar wachten ze inmiddels al wat jaartjes op een nieuwe attractie die hun de stuipen op het lijf jaagt. Deze Sea King Swing Ride heeft een onderwaterthema, wat zorgt voor een kleurrijk en vrolijk geheel. Minifigures kunnen plaatsnemen in de walvis en zichzelf heen en weer laten schommelen. Na de rit is er de mogelijkheid om een foto of souvenir te kopen. Het bouwwerk is niet voorzien van Power Functions en kan enkel met de hand worden. Florien heeft ongeveer 1800 onderdelen gebruikt en er zijn 11 Minifigures toegevoegd.

LEGO Ideas Sea King Swing Ride

LEGO Ideas Sea King Swing Ride

LEGO Ideas Sea King Swing Ride

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Sea King Swing Ride project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?