Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas project van mjkretsinger, Sea Life.

LEGO Ideas Sea Life

LEGO Ideas Sea Life

Voor het LEGO Ideas project van deze editie van ‘Uitgelicht’ nemen we een sprong in het diepe. Onder water is een variatie aan zeedieren te vinden. Mjkretsinger is een liefhebber van alles wat in de oceanen leeft. Voor dit project heeft hij drie willekeurige dieren uitgekozen en deze omgezet tot LEGO modellen.

De drie dieren die hij heeft uitgekozen zijn een octopus, een krab en een zeepaardje. De ledematen van de zeedieren kunnen in elke gewenste stand gepositioneerd worden. Hierdoor kunnen de dieren verschillende poses aannemen. Ondanks het kleine formaat ziet het eindresultaat er geslaagd uit.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?