Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat in de spotlight te zetten lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes. In deze editie de LEGO Ideas Ship Of My Dreams van mickmick154.


Tijdens al de drukte van het dagelijkse leven vergeet men wel eens tijd vrij te maken om te dromen. Met het LEGO Ideas Ship Of My Dreams werp je het anker uit en ga je op reis naar de geweldigste dromen. Deze inzending leent inspiratie uit de jeugddromen van de fan-designer. Om de boot te ontwikkelen, is er gekeken naar schepen uit het LEGO Pirates en Pirates of the Caribbean thema. De aangebrachte details berusten volledig op inspiratie uit dromen en zorgen voor een unieke creatie.

LEGO Ideas Ship Of My Dreams

Het vliegende droomschip bestaat uit verschillende segmenten die afgenomen kunnen worden om de binnenkant te onthullen. Zo bevat het schip uit een bibliotheek met boeken, stripverhalen, bord- en kaartspellen. Een kamer gevuld met speelgoed waar je alleen maar van kan dromen. Hiernaast kan je in het observatorium met telescoop en een planetarium, je tijd besteden aan het ontdekken van de ruimte. Bijkomen kan je in de botanische tuin waar je planten kunt verzorgen en onderhouden. Als bemanning voor het droomschip, heeft de designer negen jeugdvrienden omgevormd tot een Minifigure.

LEGO Ideas Ship Of My Dreams

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.

4.7 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?