Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat in de spotlight te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes. In deze editie de LEGO Ideas – Ten Pin Bowling Alley.


Met vrienden of familie naar het bowlingcentrum, wie heeft dit in het verleden niet eens gedaan? LEGO Ideas member jaybundy is een liefhebber van zowel bowlen als LEGO. Dit is de reden dat hij een bowlingcentrum heeft ontworpen die, wat betreft het formaat, past bij de huidige LEGO Creator Expert sets.

Ten Pin Bowling Alley

Het bowlingcentrum heeft een begane grond en één verdieping. Het geheel is modulair opgebouwd. Het dak en de eerste verdieping zijn van elkaar af te nemen. Op de begane grond bevindt zich de receptie, twee bowlingbanen en een trap die naar de eerste verdieping leidt. Boven de twee banen hangen computerschermen waarop de scores worden bijgehouden.

Ten Pin Bowling Alley

Op de eerste verdieping bevindt zich een compleet ingerichte café met een gezellige zithoek met drie tafels waar je wat kunt eten en drinken. De kinderen kunnen zich ondertussen uitleven op de twee arcade machines of de racesimulator. Het dak van het bowlingcentrum bevat boogramen waardoor je een mooie inkijk hebt op wat er allemaal gebeurd op de eerste verdieping.

Ten Pin Bowling Alley

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.

4.2 6 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?