Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas The Blues Brothers: 40th Anniversary project.

LEGO Ideas The Blues Brothers: 40th Anniversary

LEGO Ideas The Blues Brothers_ 40th Anniversary

The Blues Brothers is een film uit 1980 waarin Dan Aykroyd en John Belushi de hoofdrollen spelen als The Blues Brothers. Eén van de eyecatchers in de film is de 1974 Dodge Monaco. De auto is een opvallende verschijning door de grote luidspreker op het dak.

LEGO Ideas The Blues Brothers_ 40th Anniversary

In het kader van het 40 jarig bestaan van de film heeft Han Sbricksteen een LEGO uitvoering van de auto gemaakt. De auto is ontworpen zodat hij in drie delen uit elkaar gehaald kan worden. Er zijn een aantal leuke details aan de set toegevoegd waaronder een blauwe Brick Separator en de eerste elpee van The Blues Brothers, Briefcase full of Blues. Het project bestaat uit 430 onderdelen inclusief de twee Minifiguren van Jake en Elwood Blues. De auto is 23,4cm lang, 6,9cm breed en 9,8cm hoog.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?