Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas The Book Store – One of the oldest General Stores in the US project.

LEGO Ideas The Brick Store – One of the oldest General Stores in the US

Als inspiratie voor zijn project heeft – de uit Nederland afkomstige L_Hendriksen – de Brick Store uit New Hampshire gebruikt. Deze winkel is al sinds de 18de eeuw geopend en is daarmee één van de oudste winkels in de Verenigde Staten. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de winkel met een bar. Via een trap – welke zich in het midden van het gebouw bevindt – is de eerste verdieping te bereiken. Op de eerste verdieping is een restaurant gevestigd waar men terecht kan voor een lekkere maaltijd. Indien men nog wil overnachten dan is dit mogelijk op de tweede verdieping waar twee hotelkamers zijn. De hotelkamers zijn voorzien van een bed, douche, toilet en terras.

Naast de winkel is er een mogelijkheid om je auto te parkeren op één van de twee beschikbare parkeerplaatsen. De achterkant van het gebouw is open gelaten zodat de binnenkant gemakkelijk toegankelijk is om met de set te spelen.

Lucky Hendriksen heeft inmiddels een aantal nieuwe detail foto’s gemaakt waarbij Minifiguren zijn toegevoegd. De nieuwe foto’s zijn binnenkort op de LEGO Ideas pagina te bezichtigen. Bouwsteentjes.info heeft de foto’s alvast mogen ontvangen en laat hieronder zien welke details de set allemaal bevat.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind je dit artikel leuk?