Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we er regelmatig één uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas The Dock Restaurant.

LEGO Ideas The Dock Restaurant

LEGO Ideas The Dock Restaurant

Dineren op de pier met uitzicht op zee. Even heerlijk ontspannen. Tenzij je de meeuwen van de tafel moet jagen om de welverdiende kost te beschermen. Wellicht iets waar de bewoners van LEGO City in de toekomst mee te maken kunnen hebben.

LEGO Ideas The Dock Restaurant

De bedenker van The Dock Restaurant zegt geïnspireerd te zijn door The Old Fishing Store. Ondanks dat, heeft dit voorstel wel zijn eigen identiteit. Logischerwijs bestaat het geheel uit een pier met een restaurant met daaronder water. Het restaurant is voorzien van de nodige tafels en stoelen, en er is een dakterras aanwezig. De pier zelf geeft de mogelijkheid om te vissen of een boot aan te leggen. Dit project bestaat uit een totaal van 1572 onderdelen.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?