Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas The Lighthouse Ghost project van Bricky_Brick.

LEGO Ideas The Lighthouse Ghost

LEGO Ideas The Lighthouse Ghost

Voel je de Mediterraanse vakantiesfeer al opkomen door de aanwezigheid van palmbomen, het lekkere eten en het frisse water? Dan ben je bij deze inzending op het juiste adres. Althans als je, je gedraagt want anders krijg je The Lighthouse Ghost over je heen. Dit gebeurde niet alleen bij Jake maar ook bij Anna, twee kinderen op vakantie op deze idyllische plaats. Hoe het verhaal verder afloopt kan je helemaal zelf verzinnen.

LEGO Ideas The Lighthouse GhostDeze plaats is van de nodige details voorzien. Zo is er gedacht aan de hoge rotspartijen en palmbomen. Het bouwwerk zelf bestaat uit drie verschillende gedeeltes. Er is een grot, de verblijfplaats van het spook. Hierboven is er een restaurant en balkon met een prachtig uitzicht over de zee. Op de andere verdiepen bevinden zich de vertrekken van de vuurtorenbewaker. Alle ruimtes zijn van de nodige details voorzien en kunnen in modules afgenomen worden. De inzending bevat 2862 onderdelen en negen Minifiguren.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Lighthouse Ghost project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?