LEGO Ideas staat vol met leuke, toffe en zeer creatieve ideeën. Lang niet elk project krijgt evenveel aandacht of weet zichzelf goed in de spotlights te zetten. Op Bouwsteentjes lichten we daarom elke week een nieuw idee uit dat jullie steun kan gebruiken.


Bij het rondneuzen op LEGO Ideas kom je regelmatig opvallende projecten tegen. Ditmaal The Mushroom House van JohnyKov. Het liet ons meteen denken aan een paddenstoelenhuisje zoals we deze bij de Smurfen kunnen vinden. In zijn project leven er echter twee vlinder-Minifigures. De paddenstoel staat op een basis die tot de nok toe is gevuld met fauna en flora. Hiernaast zijn details waaronder een waterput en een brug over het water een leuke toevoeging.

De hoed van het huisje kan afgenomen worden waardoor een volledig ingericht interieur onthuld word. Leuk is dat interieur volledig betegeld is en voornamelijk bestaat uit opgebouwde voorwerpen. Door dit te doen wordt ook zichtbaar hoe de ontwerpen de treffende ronde vorm heeft kunnen nabouwen. Het model is ongeveer 37 cm x 37 cm groot en 24 cm in hoogte. De inzending bestaat uit ongeveer 2500 onderdelen en twee Minifigures.

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hiermee maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?