Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas The Serum Lab 2144 van Poako Sánchez.

LEGO Ideas The Serum Lab 2144

LEGO Ideas The Serum Lab 2144

Met het Serum Lab gooit Poako Sánchez het over een andere boeg en komt hij met een Cyber Punk inzending. De inspiratie voor dit project komt uit o.a. Blade Runner, The Fifth Element, Akira, Total Recall, Johnny Mnemonic, Tron en Ghost in the Shell. Volgens Poako leent LEGO zich erg goed voor Cyber Punk bouwwerken, en daar geven we hem gelijk in. Net als al zijn andere projecten ziet ook deze er aan alle kant afgewerkt en sfeervol uit.

LEGO Ideas The Serum Lab 2144 LEGO Ideas The Serum Lab 2144Het twee verdiepingen hoge gebouw kent op de begane grond een trottoir, keuken een winkel en een voedselkraam. De eerste verdieping is voorzien van een slaapkamer, badkamer en een tafel. Ook zijn hier twee balkons aanwezig die afgesloten worden met schuifdeuren. De tweede verdieping bevat het Cyber Lab en een dakterras. De bijgevoegde Super Runner 3000 lijkt een mix te zijn van een Tron Light Cycle en Kitt van Knightrider. Uit hoeveel onderdelen het project is opgebouwd is onduidelijk.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?