Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas The Teddy Bear Factory project.

LEGO Ideas The Teddy Bear Factory

LEGO Ideas The Teddy Bear Factory

Of je nou groot bent geworden met LEGO of niet, een teddybeer heeft hoogstwaarschijnlijk onderdeel uitgemaakt van jouw kinderjaren. Net als LEGO worden die zachte knuffelbeertjes in een fabriek gemaakt. De Fan-designer haalde voor de fabriek inspiratie uit oude fabrieken in Frankrijk, maar heeft er een eigen draai aan gegeven.

LEGO Ideas The Teddy Bear Factory

Het exterieur zorgt voor een industrieel uiterlijk en verhuld het kleurrijke en vrolijke interieur waar de medewerkers teddyberen samenstellen. Een heftruck zorgt voor de aanlevering en distributie van goederen en de bevoorrading van de transportbus. De productieruimte is logisch ingedeeld en voorziet in een gezonde stroom aan nieuwe teddyberen in allerhande kleuren. Een kantoor zorgt voor orde in de financiële huishouding van de teddybeerfabriek.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van het LEGO Ideas The Teddy Bear Factory project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?