Aloha! Zin in een drankje in een tropische hut? Met deze LEGO Ideas Tiki Lounge zit je meer dan goed. Het is het uitgelichte project voor deze week op Bouwsteentjes. Bestel dus gerust een (alcoholvrije) cocktail en schuif die benen onder tafel voor deze relaxerende MOC van de fan-designer. 


Bij het bekijken van dit LEGO Ideas Tiki Lounge project kom je meteen in de juiste stemming terecht. De hut bevat verschillende details die je exact van zo’n Tiki hutje zou verwachten. Voor de hut is er veel gebruik gemaakt van bruine kleuren om de houtstructuur te benadrukken. Ondanks deze eentonige maar typerende kleur, weten details zoals water en rotspartijen meer kleur in de inzending te brengen. Hiernaast is er nog een beetje landschap met enkele palmbomen, planten en dieren.

LEGO Ideas Tiki Lounge

Het dak van de Tiki Lounge is afneembaar waardoor het interieur makkelijk bereikbaar is. Er is genoeg plaats voorzien om ergens iets te drinken. Heb je geen dorst? Op de menu staat een hele lijst aan gerechten waaruit je kan kiezen. Het is meteen duidelijk dat de fan-designer er goed in geslaagd is op het tropische interieur naar voren te brengen. Mocht deze inzending de 10K stemmen behalen en LEGO besluiten hiervan een set te maken, dan mag je jezelf misschien uitbater van een Tiki Lounge noemen.

LEGO Ideas Tiki Lounge

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Tiki Lounge project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?