Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes. In deze editie LEGO Ideas – Tom And Jerry 80th Anniversary Figures.

LEGO Ideas Tom And Jerry 80th Anniversary Figures

Tom And Jerry 80th Anniversary Figures

Tom en Jerry, wie is er niet groot mee geworden? De bedenkers achter dit succesvolle duo zijn William Hanna en Joseph Barbera. De tekenfilmserie was in 1940 voor het eerst te zien in de bioscoop. In de korte filmpjes jaagt Tom steevast op Jerry, waarbij de muis de kat keer op keer te slim af is. Zowel Tom als Jerry halen hierbij gemene streken uit.

Tom And Jerry 80th Anniversary Figures

BrickGallery heeft naar aanleiding van het 80 jarige bestaan van Tom en Jerry besloten om ze te eren met een LEGO versie. Het project bestaat uit twee Brickbuild Figuren van Tom en Jerry en een aantal accessoires. De accessoires bestaan uit een stuk kaas, een bijl, een muizenval en de ingang van Jerry zijn holletje. Om de set nog wat aantrekkelijker te maken zijn er extra LEGO onderdelen toegevoegd waardoor er speciale versies van Tom en Jerry gebouwd kunnen worden.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?