Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht, en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas Train 57 door M7rock_3468.

Dit project is onderdeel van de Bouwsteentjes.info LEGO Ideas tweeweekse 2019

LEGO Ideas Train 57

Train 57

Neem je tickets erbij en maak je klaar om een reis te maken naar de andere kant. Het mijnstadje Edasville in Colorado staat bekend om de uitvoer van koper. Het leven is er vredig maar elke stad heeft wel zijn donkere kant. Edasville bevat een duister geheim in de vorm van Train 57. Kan het geheim ontrafeld worden door de vier vrienden of krijgt Train 57 hen te pakken? De trein heeft voor het verhaal – die je zelf kunt verzinnen – een duister uiterlijk gekregen. Door het gebruik van donkere en transparant blauwe kleuren krijgt de trein een duister uiterlijk. De inzending komt met acht minifiguren.

LEGO Ideas Train 57 LEGO Ideas Train 57

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?