Helaas krijgt niet elk LEGO Ideas project evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas Typhoon Lagoon’s Miss Tilly door Spartan2259.

LEGO Ideas Typhoon Lagoon’s Miss Tilly

A furious storm once roared cross the sea, catching ships in its path, helpless to flee. Instead of a certain and watery doom. The wind swept them here to Typhoon Lagoon.” ―Legend of Typhoon Lagoon poem.

LEGO Ideas Typhoon Lagoon's Miss Tilly

Deze inzending door Spartan2259 is gebaseerd op het symbool van de Disney World Resort waterpark in Florida, het garnalenbootje ‘Miss Tilly’. Het schip zit vast op een berg met de naam ‘Mount Mayday’ waar elk halfuur water uit de gijser barst. Zoals het gedicht al duidelijk maakt is dit bootje door een storm op een berg terecht gekomen. Het model ziet er toepasselijk verlaten en afgeleefd uit. Naast de berg is er ook nog aan details zoals een oerwoud, zee en strand gedacht. Op de kustlijn zijn er verschillende onderdelen van eerdere scheepswrakken te vinden. De gehele inzending bestaat uit ongeveer 2900 onderdelen.

LEGO Ideas Typhoon Lagoon's Miss Tilly

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?