Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Up – Missing You… project.

LEGO Ideas Up – Missing You…

LEGO Ideas up - missing you...

Up is een computeranimatie film uit 2009, geproduceerd door Pixar en uitgebracht door Disney. Het verhaal gaat over weduwnaar Carl en padvinder Russel. Samen beleven ze avonturen nadat ze duizenden ballonnen aan Carl zijn huis hebben gebonden. Dit hebben ze gedaan om de droom van Carl zijn vrouw te vervullen, het bezichtigen van de Paradise Falls in Zuid Amerika.

De film bevat een onroerend moment met Carl. Carl zit in zijn stoel een fotoboek vol met herinneringen aan zijn overleden vrouw te bekijken en mist zijn vrouw heel erg. Droevig staart hij naar de lege stoel van zijn vrouw. De Fan-Designer heeft dit moment nagebouwd met LEGO. Het resultaat is mooi en ontroerend tegelijk, en weet de emotie van het droevige moment perfect over te brengen in LEGO.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?