Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. Wel zijn we van mening dat niet alle projecten evenveel aandacht krijgen en daarom lichten we geregeld een mooi project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Western River Steam Boat door CTDpower.

LEGO Ideas Western River Steam Boat

LEGO Ideas Western River Steam Boat

Als je denkt aan westerns, Tom Sawyer en raderstoomboten dan denk je al snel aan de Mississippi. Een erg kenmerkend en iconische schepen die op die rivier varen zijn de  raderstoomboten die voor de meeste mensen wel bekend zijn uit series en films die in de buurt van de Mississippi zijn opgenomen.

LEGO Ideas Western River Steam Boat

Het model dat door CTDpower is gemaakt bestaat uit zo’n 3000 LEGO onderdelen en bevat geen interieur. Het schip bestaat uit vier modules die zorgen dat de speelervaring prettig is en dat je makkelijk toegang hebt tot bepaalde gedeeltes van het schip. Het schip is volledig gebouwd op Minifig-schaal.

LEGO Ideas Western River Steam Boat

Zoals je kunt zien zijn er veel details verwerkt en bevat het model de nodige speelfuncties. Dit alle maakt dat het een compleet model is. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?