Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Er staan heel wat toffe projecten op LEGO Ideas die potentie hebben. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht en daarom lichten geregeld een LEGO Ideas project uit. In deze editie het LEGO Ideas Working Dogs project.

Dit project is onderdeel van de Bouwsteentjes.info LEGO Ideas tweeweekse 2019

LEGO Ideas Working Dogs

LEGO Ideas Working Dogs

Een man zijn beste vriend is ongetwijfeld de hond. Honden zijn fantastische wezens die opmerkelijk trouw kunnen zijn aan hun baasje. Ze hebben veel talenten die door training naar boven gebracht kunnen worden. Deze inzending bevat drie rassen die als werkhonden ingezet worden. De Border Collie in dit project dient als blindengeleidehond, de terriër en Sint Bernhard kunnen ingezet worden als reddingshond. De honden uit dit project kunnen zowel als hulphonden gebouwd worden alsook zonder hun outfit.

LEGO Ideas Working DogsWat opvalt is dat er veel gebruik gemaakt wordt van Studs Not On Top (SNOT) technieken. Hierdoor worden de vormen van de honden zo goed mogelijk benaderd. Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?