LEGO Ideas staat vol met leuke, toffe en zeer creatieve ideeën. Lang niet elk project krijgt evenveel aandacht of weet zichzelf goed in de spotlights te zetten. Op Bouwsteentjes lichten we daarom elke week een nieuw idee uit dat jullie steun kan gebruiken. Ditmaal presenteren wij jullie een werkplaats in het bos waar verborgen pareltjes van auto’s weer een nieuw leven krijgen.

LEGO Ideas Workshop in the Woods

LEGO Ideas Workshop in the Woods

Het idee van deze inzending is ontstaan toen de fan-designer een aantal foto’s zag van autokerkhoven in de bossen. Met dat idee in zijn achterhoofd was het een kwestie van uitwerken en er een passend geheel van maken. Het resultaat is dit project dat je hier nu ziet.

LEGO Ideas Workshop in the Woods

De autokerkhoven liggen vol met wrakken of auto’s die een opknapbeurt kunnen gebruiken. Dit kan bewerkstelligd worden in deze werkplaats. Er is getracht de werkplaats en de omringende bossen inclusief autowrakken, in elkaar op te laten gaan. De takelwagen kan de wrakken naar de werkplaats transporteren waar ze vervolgens opgeknapt, gerepareerd en gewassen worden. Met een aantal extra onderdelen kan het repareren en opknappen van de auto’s uitgebeeld worden. De werkplaats hangt vol gereedschap, bevat een hefbrug, een kantoor en zelfs een dakterras om bij te komen van het harde werken. De werkplaats kan opengeklapt worden voor extra speelplezier.

LEGO Ideas Workshop in the Woods

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hiermee maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Workshop in the Woods project? Zie je een dergelijke set wel zitten? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media