Het komt geregeld voor dat we de verschillende LEGO Magazines, doe-boeken, boeken en encyclopedieën behandelen. Vaak in de vorm van nieuws maar ook in de vorm van specials. Vandaag hebben we wat unieks want we gaan namelijk twee leuke LEGO boeken weggeven.

Jullie wachten natuurlijk in spanning af wie er nou het LEGO Nexo Knights Het Boek der Monsters of het LEGO DC Comics doe-boek heeft gewonnen. Het lange wachten is voorbij, de winnaars zijn!

Tromgeroffel…. 

LEGO Nexo Knights Het Boek der Monsters – Kevin Bertels 

LEGO DC Comics doe-boek – Linda Krol 

De winnaars kunnen ons een email sturen naar redactie@bouwsteentjes.info met daarin hun naam en adres. 

De winnaars dienen binnen 48 uur een email gestuurd te hebben. Na 48 uur geen reactie trekken we een nieuwe winnaar. 

Niet gewonnen? Geen paniek, we hebben deze week nog een gave prijs weg te geven en je kan dmv het reageren op artikelen op de website elke maand een polybag winnen. 

Orginele post:

Winnen is leuk maar we kunnen jullie beloven dat het nog leuker is om prijzen weg te mogen geven. Dit keer hebben we iets anders dan normaal, we geven geen LEGO sets weg maar twee LEGO boeken. Beide boeken liggen momenteel in de handel en voor zowel de AFOL als jonge LEGO liefhebbers een ware toevoeging aan je collectie. Hieronder een samenvatting van beide boeken.

\"wp-1472061969564.jpg\"

LEGO Nexo Knights: Book of Monsters

\"wp-1472062032532.jpg\"

Het Boek der Monsters is een karakter uit het LEGO Nexo Knights universum. In het boek leer je alles wat er te weten valt over de Nexo Knights, de monsters en de meest gave spreuken, die op hun beurt ervoor zorgen dat jij de meest gemene genie wordt die er kan zijn. Het boek is voorzien van mooie prenten die je een andere kijk geeft op het NEXO Knights universum. Daarnaast vind je in het boek ook een Koninklijke familiestamboom en een Monster woordenboek.

LEGO DC Comics doe-boek met Superman minifig

\"wp-1472061870782.jpg\"

De LEGO doe-boeken bevatten leuke puzzles en verhalen voor de jongere LEGO fans. Ook als volwassene zijn deze boeken de moeite waard om te kopen want er zit altijd een gave minifig bij. Dit keer is het een Superman minifig die de cover siert.

Winnen?

Jij kan één van deze twee boeken winnen, want in samenwerking met Meis en Maas geven we namelijk 1x een LEGO DC Comics doe-boek weg Inclusief de superman minifig en 1x LEGO Nexo Knights: Het boek der Monsters!

Wat moet je doen om kans te maken?

  1.  Like onze Facebook pagina
  2.  Deel dit bericht
  3.  Vertel ons welk boek jij graag zou willen winnen in een reactie op Facebook

Gemakkelijker kan niet. De actie loopt t/m zondag 28 augustus 23:59 en de winnaars maken we de maandag bekend. Verzendkosten is voor rekening van www.Bouwsteentjes.info en de prijs wordt gesponsord door Meis en Maas.

\"logo-complete\"

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?