Soms is het nodig om nieuwe secties en updates toe te voegen aan de website. Meestal gebeurt dit achter de schermen en daar merk je als bezoeker weinig van. Echter, zijn er nu ook een aantal updates welke juist voor jullie bedoeld zijn. Om deze wat aandacht te geven hebben we besloten deze op te sommen in een post. We hebben tevens een hint naar twee van de aankomende Winacties.

We zijn er trots op want dit geeft aan dat de website blijft groeien en we jullie een nog betere ervaring kunnen en willen geven. Hieronder de updates en nieuwe secties met korte tekst en uitleg.

Nieuwe Pagina\’s

Bovenin de website zie je als bezoeker een menu staan waarin je kan navigeren naar LEGO thema\’s, reviews, nieuws en meer. We hebben hier een aantal aan toegevoegd en blijven dit in de toekomst doen.

Het LEGO Woordenboek

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een woordenboek met alle termen en afkortingen die door de AFOL\’s en LEGO zelf wordt gebruikt. Dit kan handig zijn als je met een LEGO fan op een forum, social media kanaal of in persoon in gesprek bent zodat je weet waar de ander het over heeft als je deze termen naar je hoofd geslingerd krijgt. Ook is dit handig omdat wij in onze berichten enkele van deze termen of afkortingen gebruiken om onderwerpen te verduidelijken of minder woorden willen gebruiken. Mis je iets in het LEGO Woordenboek dan kan je er een reactie achterlaten en zullen we deze als we dat nodig vinden er aan toevoegen.

Over onze advertenties

Deze is te vinden onder pagina\’s in het hoofdmenu. Het doel van de pagina is te verduidelijken welke soort ads we gebruiken op www.bouwsteentjes.info en wat hier de voordelen van zijn voor zowel ons als website en jullie als bezoeker. Dit lijkt erg saai maar we hebben een speelse pagina gemaakt waarin dit duidelijk wordt. De Over onze advertenties pagina zal in vervolg onder bepaalde artikelen als link geplaatst worden omdat dit sponsor links zijn welke belangrijk voor de website zijn. Zo is het voor iedereen duidelijk wat ons doel is en wat we ermee willen bereiken.

Gastreview schrijven?

Dit spreekt voor zich en het doel van de pagina is om bezoekers te betrekken bij de website. We vinden het natuurlijk leuk dat jullie ons bezoeken en veel op artikelen reageren maar we vinden het ook leuk om vaker een gastreview op de website te mogen plaatsen. Op de Gastreview schrijven? pagina wordt duidelijk gemaakt waar een review aan moet voldoen en hoe je deze in kan zenden. We hopen dat jullie er wat in zien en niet bang zijn om een review te gaan schrijven want dit is namelijk erg leuk om te doen 😉

Winacties

Dit is waarschijnlijk de leukste nieuwe toevoeging en is te vinden helemaal rechts in het hoofdmenu. Op de pagina vind je tekst en uitleg over de verschillende Winacties die we op de website hebben en de voorwaarden en regels die daar aan verbonden zijn. We geven daar zo nu en dan ook een hint van aankomende acties! Er is altijd wel wat weg te geven. Bij elke actie op de website zal hier naar gerefereerd en gelinkt worden om zo de actievoorwaarden duidelijk te maken.

Hint naar de volgende twee winacties

Zoals beloofd hebben we een hint voor twee winacties die er aan zitten te komen. Dit zijn niet de minste prijzen en we zijn er in ieder geval erg enthousiast over.

  • De eerste winactie krijgt de hint: Je zal er maar dol op zijn!
  • De tweede winactie krijgt de hint: LEGO SW:TFA VG

Je mag in een reactie natuurlijk raden, maar we geven niet meer dan dit, prijs op het moment, pun intended 😉

Houdt in ieder geval de website in de gaten voor de wedstrijden en vergeet vooral niet te blijven reageren op artikelen om automatisch kans te maken op de Reactie Winactie Polybag.

Graag horen we van jullie wat jullie van deze updates vinden. Zijn er vragen dan zien we die graag tegemoet zodat we daar antwoord op kunnen geven en suggesties zijn altijd welkom. Er zullen in de toekomst meer updates en nieuwe pagina\’s komen en als het zo ver is zullen we wederom een website update posten.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren. Dit doe je door een reactie achter te laten op de website. Vul je naam, email en reactie in en verzenden. Nu heb je je eigen account.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media