Dankzij een campagne van LEGO op social media, kun je 50 gratis VIP-punten verdienen door een kort onderzoek in te vullen. Enkel de eerste 10.000 deelnemers ontvangen deze beloning.


LEGO heeft op social media een campagne lopen waarbij ze vragen om feedback via een korte enquête. De enquête heeft betrekking op het verzamelen van LEGO sets. Ze vragen je om één set door te geven die je graag wilt registreren. Wellicht dat LEGO hiermee test of fans geïnteresseerd zijn om hun verzameling te registreren. Hoe dan ook, door het invullen van het onderzoek kun je 50 VIP-punten verdienen. Het zijn er niet veel, maar hé, je krijgt ze gratis. Enkel de eerste 10.000 fans die gebruik maken van het onderzoek krijgen de VIP-punten. Je vindt de enquête hier: LEGO collectie onderzoek.

Na het invullen ontvang je via de e-mail een code. De code kan je activeren via het LEGO VIP Rewards Centre bij ‘Heb je een VIP-aanbiedingscode ontvangen of gevonden?‘. Nadien zullen de 50 punten aan jouw totaal toegevoegd zijn.

Verdien 50 gratis VIP-punten


Laat van je horen!

Heb jij het onderzoek ingevuld en heb je de VIP-punten kunnen claimen? We lezen ook graag of jij de optie van het bijhouden van een verzameling via LEGO een goed idee vindt. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?