Via de Maleise LEGO Shop@Home waren de eerste vier referenties van aankomende LEGO Monkie Kid sets verschenen. Inmiddels zijn de set toegevoegd aan de Europese LEGO Shop@Home en hebben we dit bericht van een update voorzien.


Van de vier sets zal één daarvan een BrickHeadz zijn van de Monkey King, de overige drie bestaan uit een locatiegebaseerde set en twee voertuigen. De releasedatum is 1 augustus 2020 en dit exclusief via LEGO. Hieronder kun je alvast de productomschrijvingen lezen inclusief alle visuals.


 • LEGO Monkie Kid 80014 Sandy’s Speedboat

LEGO Monkie Kid 80014 Sandy's Speedboat

Jonge helden kunnen spannende reddingsmissies naspelen met deze LEGO® Monkie Kid™ speelset (80014) met Sandy’s speedboot, de mecha van de Spider Queen en de Zijden Webgrot. De modellen bevatten talloze coole details, zoals het snelvuurgeschut en de kattenruimte op de boot en de valstrik in de vorm van een spinnenweb in de grot. Een geweldig cadeau voor kinderen! Er zijn 3 minifiguren en figuren van Sandy, Mo de kat en spinnen, plus coole wapens zoals Sandy’s halvemaanstaf en de staf van de Spider Queen voor een heleboel avonturen.

Digitale instructies
Dit LEGO verzamelspeelgoed is inclusief instructies met afbeeldingen. Je kunt ook gebruikmaken van Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app met intuïtieve zoom- en draaifuncties om het creatieve bouwproces nog leuker te maken.

Bouwen, spelen en leren
Met de prachtige LEGO Monkie Kid sets, geworteld in de Chinese cultuur en waarden, kunnen kinderen verhalen over de Monkey King uit de klassieke Chinese roman “De reisnaar het westen” naspelen. Ze vergroten hun creativiteit, moed en veerkracht terwijl ze hun eigen spannende avonturen beleven.

LEGO Monkie Kid 80014 Sandy's Speedboat

 • Kinderen kunnen de rol van Monkie Kid en Sandy aannemen en allerlei gewaagde reddingsmissies uitvoeren met deze LEGO® Monkie Kid™ speelset (80014) met Sandy’s geweldige speedboot en de Webgrot en mecha van de Spider Queen.
 • Dit verzamelspeelgoed is inclusief minifiguren van Monkie Kid, de Spider Queen en Pigsy, figuren van Sandy, Mo de kat en 3 spinnen, plus wapens zoals Sandy’s grote halvemaanstaf en Monkie Kid’s gouden staf voor spannende gevechten boordevol actie.
 • De set heeft diverseleuke speelfuncties, waaronder het 6-schots snelvuurgeschut, de ronddraaiende schroef en de ruimte voor de kat/munitie op de boot en het web in de grot waarmee Pigsy gevangen wordt genomen. De achterkant van de mecha kan open om de 3 spinnen in mee te nemen.
 • Deze 394-delige speelset is een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt een boeiende bouwervaring en urenlang speelplezier, alleen of samen met vrienden. (Let op: de boot blijft niet echt drijven.)
 • De LEGO® speelgoedspeedboot is ca. 13,5 cm hoog, 22,8 cm lang en 14,5 cm breed – een kleurrijke blikvanger in een kinderslaapkamer wanneer er even niet mee gespeeld wordt.

 • LEGO Monkie Kid 80015 Monkie Kid’s Cloud Roadster

LEGO Monkie Kid 80015 Monkie Kid's Cloud Roadster

Kinderen kunnen hun eigen LEGO® Monkie Kid™ reddingsmissies op touw zetten en daarbij burgers redden van de kwaadaardige Horn Demons met Monkie Kid’s wolkenwagen (80015). De wolkenwagen beschikt over allerlei raceautodetails, een ronddraaiende wolkenmotor en 2 boordwapens met veermechanisme. De speelgoedmotor van de Horn Demons heeft de vorm van een kalebas, een vak waar een minifiguur in past en een afneembaar vliegtuigje voor eindeloze avonturen. Deze unieke speelset is inclusief 5 minifiguren met wapens, waaronder Monkie Kid’s gouden staf, voor spannende rollenspelgevechten.

Ga voor digitaal!
Dit LEGO speelgoed om te verzamelen bevat duidelijke instructies en is een geweldig cadeau-idee voor kinderen. Kinderen zullen de intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app zeker op prijs stellen, want ze kunnen hun modellen ermee bekijken, draaien en erop inzoomen tijdens het bouwen.

Leuk en leerzaam
Met de LEGO Monkie Kid sets, geworteld in de Chinese cultuur,kunnen kinderen verhalen over de Monkey King uit de klassieke Chinese roman “De reis naar het westen” naspelen. Ze ontwikkelen hun moed en veerkracht tijdens het creatief bouwen en spelen.

LEGO Monkie Kid 80015 Monkie Kid's Cloud Roadster

 • Kinderen zullen zich echte helden voelen met deze LEGO® Monkie Kid™ speelgoedautoset (80015), waarbij ze als Monkie Kid in zijn supercoole wolkenwagen burgers moeten zien te redden van de Horn Demons.
 • Dit verzamelspeelgoed is inclusief 5 minifiguren: Monkie Kid met zijn gouden staf, Gold Horn Demon en Silver Horn Demon, elk met kalebaswapens, plus Wang en Chen met accessoires voor allerlei creatieve avonturen.
 • De wolkenwagen beschikt over echte raceautodetails, een ronddraaiende wolkenmotor en 2 boordwapens met veermechanisme. Het LEGO® voertuig van de Horn Demons heeft een ruimte voor een gevangengenomen minifiguur en een afneembaar vliegtuigje voor een heleboel actie.
 • Deze 659-delige LEGO® set is een supercadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt hen een leuke, creatieve bouwuitdaging, alleen of samen met vrienden en familie.
 • De wolkenwagen is ca. 10 cm hoog, 30 cm lang en 16 cm breed. Het model is uitstekend te combineren met andere LEGO® Monkie Kid™ sets voor nog meer spannende verhalen.

LEGO Monkie Kid 80016 The Flaming Foundry

  • Onderdelen: 1427 pieces
  • Minifigures: Monkie Kid, Mei, Princess Iron Fan, Red Son, Roar, Growl, Uncle Zhang
  • Exclusief te koop via LEGO

LEGO Monkie Kid 80016 The Flaming Foundry

Kinderen kunnen hun eigen LEGO® Monkie Kid™ reddingsmissies bedenken en naspelen met deze De brandende gieterij (80016) speelset. Dit model van de schuilplaats van de Demon Bull King kan worden verplaatst op de wielen van de afneembare kiepwagen. Het bevat een werkplaats, wapenkamer, gevangenis, controlekamer en inspirerende functies zoals een gloeiende smeltoven met een LEGO verlichtingssteen, robotarmen en snelvuurgeschut. Er zijn ook 7 minifiguren, waaronder Monkie Kid, Mei, prinses Iron Fanen Red Son, met wapens voor spannende rollenspelgevechten.

Digitale bouwervaring
Deze unieke LEGO speelset bevat duidelijke instructies en is een geweldig cadeau-idee voor kinderen. Bouwen wordt nog leuker met de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee ze kunnen inzoomen op het model en het draaien terwijl ze het bouwen.

Bouwen en leren
LEGO Monkie Kid sets zijn geïnspireerd op de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman “De reis naar het westen” en geworteld in de Chinese cultuur en waarden. De bouw- en speelsets helpen kinderen hun moed en veerkracht te vergroten door middel van creatief spel.

LEGO Monkie Kid 80016 The Flaming Foundry

 • Kinderen kunnen spelen dat ze helden of schurken zijn met deze LEGO® Monkie Kid™ speelset (80016) met een gedetailleerd model van de brandende gieterij, de mobiele schuilplaats van de Demon Bull King en zijn Bull Clones.
 • Inclusief een van LEGO® stenen te bouwen Demon Bull King figuur en 7 minifiguren – Monkie Kid, Mei, prinses Iron Fan, Red Son, Roar, Growl en oom Zhang – met coole wapens voor eindeloze avonturen boordevol actie.
 • De gieterij kan worden verplaatst op de wielen van een afneembare kiepwagen. Het model bevat een werkplaats, gloeiende smeltoven, wapenkamer, gevangenis, kraan, robotarmen, verstelbare geschutskoepels en 6-schots snelvuurgeschut voor volop creatief speelplezier.
 • Dit LEGO® bouwspeelgoed om te verzamelen bestaat uit 1427 onderdelen en is een schitterend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 9 jaar en ouder. Urenlang boeiend en creatief plezier gegarandeerd, of kinderen nu alleen of samen met vrienden bouwen en spelen.
 • De brandende gieterij is ca. 24,1 cm hoog, 32 cm breed en 32,5 cm diep wanneer deze is gesloten. Dit uitvouwbare model is een prachtige blikvanger en kan uitstekend worden gecombineerd met andere LEGO® Monkie Kid™ sets.
 • De smeltoven in deze unieke speelset beschikt over een LEGO® verlichtingssteen (inclusief 2 LR41-knoopcelbatterijen) en een houder voor de gouden staf. Kinderen kunnen de staf laten opgloeien door erop te drukken.

LEGO BrickHeadz 40381 Monkey King

LEGO® Monkie Kid™ fans zullen het geweldig vinden om hun eigen LEGO BrickHeadz™ versie van de Monkey King (40381) te bouwen. Dit mooie kleine model van een legendarisch personage uit de klassieke Chinese roman “De reis naar het westen” is leuk om alleen of samen met familie en vrienden te bouwen. De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, zodat zelfs beginnende LEGO bouwers vol zelfvertrouwen kunnen gaan bouwen. Dit verzamelspeelgoed is een leuk cadeau voor creatieve kinderen vanaf10 jaar en bevat een bouwplaat om het model op neer te zetten. Een echte blikvanger!

 • LEGO® Monkie Kid™ fans zullen het fantastisch vinden om hun eigen LEGO BrickHeadz™ versie van de Monkey King (40381) te bouwen en daarbij alle details van dit legendarische personage uit de klassieke roman “De reis naar het westen” na te maken voor een coole blikvanger.
 • Deze 175-delige LEGO® bouwset is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 10 jaar en ouder. De set bevat instructies met afbeeldingen, zodat ook beginnende LEGO bouwers zelfstandig aan de slag kunnen met bouwen.
 • Deze Monkey King speelgoedfiguur van LEGO® stenen is inclusief een bouwplaat om hem ergens op een mooi plekje neer te zetten en is ca. 12,8 cm hoog – hij neemt dus niet al te veel ruimte in, maar laat voorbijgangers zeker even omkijken.
0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?