Vandaag is de laatste dag dat je kunt profiteren van dubbele LEGO VIP-punten op alles. De actie is helaas enkel online geldig en niet in de LEGO Brand Retail Stores. Hieronder lees je alles over de actie en de overige promoties waarvan je kunt profiteren.


Met de dubbele VIP-punten spaar je sneller een korting op, maar je kunt de extra punten ook gebruiken voor het innen van een reward of korting op de aankoop van een LEGOLAND of LEGO House ticket. De dubbele punten promo geldt op alle items die te vinden zijn op LEGO Shop@Home en in de winkels. Enkel Bricks and Pieces vallen hier buiten. Let op dat de VIP-punten ook te verdienen zijn op sets die op naleveren staan, ongeacht of de leverdatum binnen de geldigheidstermijn van de dubbele punten valt. Je kunt hierdoor dus profiteren van sets die tijdelijk niet op voorraad zijn. Meer info over het LEGO VIP-programma vind je hier.

Dubbele VIP punten

Verdien dubbele VIP-punten via LEGO Shop@Home

Het is handig om de dubbele VIP-punten op te sparen door sets te kopen die wat duurder zijn of lastig verkrijgbaar zijn (tijdelijk uitverkocht met naleveren of exclusives). Je kunt ook dubbele VIP-punten krijgen bij het plaatsen van pre-orders (LEGO Super Mario).

Een aantal suggesties:

TIP: je verdient gewoon VIP-punten op producten die op naleveren staan of beschikbaar als pre-order. De sets zullen natuurlijk geleverd worden wanneer beschikbaar en de VIP-punten worden toegekend zodra de bestelling verzonden is. Ook zullen de beschikbare promo-sets (indien beschikbaar) aan de bestelling worden toegevoegd.


N.B: Deze post updaten we bij elke nieuwe dubbele VIP-punten actie. Hierdoor kan het zijn dat er reacties te zien zijn uit het verleden.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?