LEGO heeft een nieuwe dubbele VIP-punten actie aangekondigd. Mocht je een aankoop uit hebben gesteld, dan is dit voorlopig de laatste keer dat je toe kunt slaan. De volgende dubbele punten promo op alle sets verwachten we in november/december dit jaar. We hebben de details, een aantal suggesties en tips voor jou op een rijtje gezet.


Met de dubbele VIP-punten spaar je sneller een korting op, maar je kunt de extra punten ook gebruiken voor het innen van een reward of korting op aankoop van een LEGOLAND of LEGO House ticket. De dubbele punten promo geldt op alle items die te vinden zijn op LEGO Shop@Home en in de winkels. Enkel Bricks and Pieces vallen hier buiten.

Let op dat de VIP-punten ook te verdienen zijn op sets die op naleveren staan en beschikbaar zijn voor pre-order, ongeacht of de leverdatum binnen de geldigheidstermijn van de dubbele punten valt. Meer info over het LEGO VIP-programma vind je hier. De dubbele punten verdien je van 12 t/m 18 juli 2021.

Dubbele VIP punten

LEGO Promoties

Op het moment profiteer je niet alleen van dubbele VIP-punten, maar ook van twee promoties en je kunt een LEGO VIP Reward kopen. We raden aan te profiteren van de dubbele VIP-punten en één of meerdere promo’s, zodat je er het maximale uithaalt.


Een aantal suggesties en een tip:

Koop nieuwe exclusieve sets vanaf het moment dat je dubbele VIP-punten krijgt. Dit is met name het geval bij sets die korte tijd exclusief via LEGO te koop zijn (Space Shuttle Discovery, Winnie the Pooh, Medieval Blacksmith, etc.) en sets die je kunt pre-orderen! Het is handig om de dubbele VIP-punten op te sparen en nadien te gebruiken als korting op de grote dure sets. Hieronder een aantal suggesties van sets die je het beste kunt kopen tijdens dubbele VIP-punten (indien beschikbaar).

Nieuwe LEGO 2HY 2021

Nieuw in 2021

Met ruim 400 nieuwe sets sinds de start van dit jaar, is de keuze enorm. Bekijk hier de overzichten van alle nieuwe LEGO sets van dit jaar. Benieuwd naar de nieuwe sets van juni (ruim 120), dan kun je die hier bekijken: LEGO releases juni 2021. We hebben hieronder een aantal suggesties van exclusieve sets die de moeite waard zijn tijdens de dubbele VIP-puntenperiode.

LEGO 18+ 2HY 2021
Ook het overwegen waard:

TIP: je verdient VIP-punten op producten die op naleveren staan of beschikbaar zijn als pre-order. De sets zullen geleverd worden wanneer beschikbaar en de VIP-punten worden toegekend zodra de bestelling verzonden is. Ook zullen de beschikbare promo-sets (indien beschikbaar) aan de bestelling worden toegevoegd.


Laat van je horen!

Ben jij van plan om te profiteren van de dubbele VIP-punten? Laat ons vooral weten welke sets jij gaat kopen om het saldo te verhogen en voor welke sets jij VIP-punten aan het sparen bent?

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?