Vandaag is de laatste dag dat je kunt profiteren van dubbele VIP-punten bij LEGO. Mocht je een aankoop uit hebben gesteld, dan is dit voorlopig de laatste keer dat je toe kunt slaan. De volgende dubbele punten promo op alles sets verwachten we in november/december dit jaar. We hebben een aantal suggesties en tips voor jou op een rijtje gezet.


Met de dubbele VIP-punten spaar je sneller een korting op, maar je kunt de extra punten ook gebruiken voor het innen van een reward of korting op aankoop van een LEGOLAND of LEGO House ticket. De dubbele punten promo geldt op alle items die te vinden zijn op LEGO Shop@Home en in de winkels. Enkel Bricks and Pieces vallen hier buiten. Let op dat de VIP-punten ook te verdienen zijn op sets die op naleveren staan en beschikbaar zijn voor pre-order, ongeacht of de leverdatum binnen de geldigheidstermijn van de dubbele punten valt. Meer info over het LEGO VIP-programma vind je hier. De dubbele punten verdien je van 12 t/m 20 april 2021.

Dubbele VIP punten


Een aantal suggesties en een tip:

Koop nieuwe exclusieve sets vanaf het moment dat je dubbele VIP-punten krijgt. Dit is met name het geval bij sets die korte tijd exclusief via LEGO te koop zijn (Space Shuttle Discovery, Winnie the Pooh, Medieval Blacksmith, etc.) en sets die je kunt pre-orderen! Het is handig om de dubbele VIP-punten op te sparen en nadien te gebruiken als korting op de grote dure sets. Hieronder een aantal suggesties van sets die je het beste kunt kopen tijdens dubbele VIP-punten (indien beschikbaar).

Nieuw in 2021:
LEGO VIP Weekend 2020
Pre-orders:
Ook het overwegen waard:

TIP: je verdient VIP-punten op producten die op naleveren staan of beschikbaar zijn als pre-order. De sets zullen geleverd worden wanneer beschikbaar en de VIP-punten worden toegekend zodra de bestelling verzonden is. Ook zullen de beschikbare promo-sets (indien beschikbaar) aan de bestelling worden toegevoegd.


Laat van je horen!

Ben jij van plan om te profiteren van de dubbele VIP-punten? Laat ons vooral weten welke sets jij gaat kopen om het saldo te verhogen en voor welke sets jij VIP-punten aan het sparen bent?

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?