Vandaag is de laatste dag dat je kunt profiteren van dubbele LEGO VIP-punten op alle aankopen via LEGO. Mocht je nog wat op de planning hebben staan om in huis te halen, dan raden we aan toe te slaan!


Met de dubbele VIP-punten spaar je sneller een korting op, maar je kunt de extra punten ook gebruiken voor het innen van een reward of korting op aankoop van een LEGOLAND of LEGO House ticket. De dubbele punten promo geldt op alle items die te vinden zijn op LEGO Shop@Home en in de winkels. Enkel Bricks and Pieces vallen hier buiten. Let op dat de VIP-punten ook te verdienen zijn op sets die op naleveren staan, ongeacht of de leverdatum binnen de geldigheidstermijn van de dubbele punten valt. Je kunt hierdoor dus profiteren van sets die tijdelijk niet op voorraad zijn. Meer info over het LEGO VIP-programma vind je hier. De dubbele punten verdien je van 8 t/m 20 oktober 2020.

Dubbele VIP punten

Verdien dubbele VIP-punten via LEGO Shop@Home

Een aantal suggesties en een tip:

De LEGO Mindstorms 51515 Robot Inventor zal vanaf 15 oktober te koop zijn. Vanaf de 15e krijg je de LEGO 40413 Robot Mini Robots GWP (Gift With Purchase) gratis bij besteding vanaf €100 aan LEGO sets. Voor meer info over de overige promo’s, raden we aan onze LEGO Promoties oktober 2020 overzicht te bekijken. Het is handig om de dubbele VIP-punten op te sparen door sets te kopen die wat duurder zijn of lastig verkrijgbaar zijn (tijdelijk uitverkocht met naleveren of exclusives).

TIP: je verdient gewoon VIP-punten op producten die op naleveren staan of beschikbaar als pre-order. De sets zullen natuurlijk geleverd worden wanneer beschikbaar en de VIP-punten worden toegekend zodra de bestelling verzonden is. Ook zullen de beschikbare promo-sets (indien beschikbaar) aan de bestelling worden toegevoegd.


Laat van je horen!

Ben jij van plan om te profiteren van de dubbele VIP-punten in oktober? Laat ons vooral weten welke sets jij gaat kopen om het saldo te verhogen en voor welke sets jij VIP-punten aan het sparen bent?

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?