Vandaag is de laatste dag dat je kunt profiteren van dubbele VIP-punten op alle aankopen via LEGO Shop@home en de LEGO Stores. We hebben de details, een aantal suggesties en tips voor jou op een rijtje gezet.


Met de dubbele VIP-punten spaar je sneller een korting op, maar je kunt de extra punten ook gebruiken voor een reward of korting op aankoop van een LEGOLAND of LEGO House ticket. De dubbele punten promo geldt op alle items die te vinden zijn op LEGO Shop@Home en in de winkels. Enkel Bricks and Pieces bestellingen vallen hier buiten. Heel wat LEGO sets gaan binnenkort uit de handel en met de dubbele VIP-punten het ideale moment om toch nog overslag te gaan.

Let op dat de VIP-punten ook te verdienen zijn op sets die op naleveren staan en beschikbaar zijn voor pre-order, ongeacht of de leverdatum binnen de geldigheidstermijn van de dubbele punten valt. Meer info over het LEGO VIP-programma vind je hier. De dubbele punten verdien je van 11 t/m 17 oktober 202.

Dubbele VIP punten

LEGO Promoties

Er is momenteel nog geen duidelijkheid over de promoties die in dezelfde periode geldig zijn. LEGO communiceert hier nauwelijks over, waardoor we niet met zekerheid kunnen zeggen of de dubbele VIP-punten te combineren zijn met andere acties. Voorlopig lijkt het erop dat je enkel een gratis LEGO City of Friends Polybag en FC Barcelona Celebration kunt bemachtigen, maar dan dienen de promo’s t.z.t. wel nog beschikbaar zijn. Zodra we meer weten lees je dat hier.


Een aantal suggesties en een tip:

Koop nieuwe exclusieve sets vanaf het moment dat je dubbele VIP-punten krijgt. Dit is met name het geval bij sets die korte tijd exclusief via LEGO te koop zijn (CAT D11 Bulldozer, Camp Nou, Hogwarts Icons, Super Mario 64 Question Mark Block, Fender Stratocaster, etc.) en sets die je kunt pre-orderen! Het is handig om de dubbele VIP-punten op te sparen en nadien te gebruiken als korting op de grote dure sets. Hieronder een aantal suggesties van sets die je het beste kunt kopen tijdens dubbele VIP-punten (indien beschikbaar).

Nieuwe LEGO sets oktober 2021

Nieuw in 2021

Met ruim 850 nieuwe sets sinds de start van dit jaar, is de keuze enorm. Bekijk hier de overzichten van alle nieuwe LEGO sets van dit jaar. Benieuwd naar de nieuwe sets van september en oktober, dan kun je die hier bekijken: LEGO releases september 2021 of LEGO releases oktober 2021. We hebben hieronder een aantal suggesties van exclusieve sets die de moeite waard zijn tijdens de dubbele VIP-puntenperiode.

Nieuw sinds augustus, september en oktober:

Nieuwe LEGO sets

Eerder dit jaar uitgebracht:
LEGO 18+ 2HY 2021
Ook het overwegen waard:

TIP: je verdient VIP-punten op producten die op naleveren staan of beschikbaar zijn als pre-order. De sets zullen geleverd worden wanneer beschikbaar en de VIP-punten worden toegekend zodra de bestelling verzonden is. Ook zullen de beschikbare promo-sets (indien beschikbaar) aan de bestelling worden toegevoegd.


Laat van je horen!

Ben jij van plan om te profiteren van de dubbele VIP-punten? Laat ons vooral weten welke sets jij gaat kopen om het saldo te verhogen en voor welke sets jij VIP-punten aan het sparen bent?

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?