LEGO VIP-leden die van een gokje wagen houden, kunnen nu deelnemen aan de Wood Elephant Pull-Along Toy & Print sweepstake via het LEGO Reward Centre.


De Wood Elephant Pull-Along Toy is één van de bekende houten trekspeelgoedmodellen die LEGO heeft uitgebracht. Dit model stamt uit 1937 en is voorzien van een display om beschadigingen tegen te gaan en waardoor je hem als displaymodel kunt gebruiken. Bijgevoegd is een aquarel van de olifant waarop het houten trekspeelgoed gebaseerd is. Om kans te maken dit item te winnen, kun je via het VIP Reward Centre VIP-punten inzetten om loten te kopen. Je kunt maximaal 50 loten kopen. Elk lot kost 50 VIP-punten. Er wordt echter maar één prijs verloot. Deelname kan tot en met 3 april 2021. Meedoen met deze loterij kan via het LEGO VIP Reward Centre. België is vanwege wetgeving uitgesloten van deelname.

[VIP Reward] Wood Elephant Pull-Along Toy & Print


Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van deze Wood Elephant Pull-Along Toy & Print Sweepstake? Vind je het een gave prijs en ga je een gokje wagen, heb je niet zoveel met de sweepstakes en laat je hem aan je voorbij gaan of ben je er nog niet over uit? Wat jouw menig ook is, we lezen het graag in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?