In het LEGO VIP Reward Centrum zijn tal van nieuwe Rewards voor kinderen verschenen. De LEGO Activity Packs voor kinderen bestaan uit kleurplaten of activiteiten om ze bezig te houden. 


Weten je kinderen niet wat ze kunnen doen? En hebt jij zin om je verdiende VIP-punten uit te geven? In het VIP Reward Centre zijn er tal van LEGO Activity Packs voor kinderen te downloaden. Deze bestaan uit kleurplaten en verschillende activiteiten, maar ook een OK Play-code. De OK Play-code kan ingewisseld worden om gedurende zes maanden gratis gebruik te maken van een verhaal vertellende applicatie. De code kost 20 VIP-punten en alle andere Activity Packs hebben een prijskaartje van 50 VIP-punten. Je kan de LEGO Activity Packs voor kinderen in het VIP Reward Centre terug vinden.

LEGO Activity Packs voor kinderen


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Activity Packs voor kinderen in het VIP Reward Centrum? Ga jij hiervoor je punten inwisselen om zo een activiteit aan je kinderen te geven? Of besteed je die verdiende VIP-punten liever aan iets anders? We lezen graag jouw mening als een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?