Begin 2020 zal LEGO met de nodige extra sets komen die niet direct onder een thema vallen. Van één van de sets – de LEGO 40385 Trophy – zijn de officiële visuals vrijgegeven.

LEGO 40385 Trophy

LEGO 40385 Trophy

De bouwbare trofee bestaat uit 200 bouwsteentjes en bevat de nodige stickers die naar gelang geplakt kunnen worden. De trofee is ideaal als jij of iemand anders een mijlpaal in het leven hebt/heeft bereikt. Het setje zal rond de €9,99 gaan kosten is vanaf januari verkrijgbaar via LEGO.

LEGO 40385 Trophy LEGO 40385 Trophy

Wat vind jij van dit setje?

We zijn benieuwd wat jij van dit setje vindt. Zou jij een dergelijke set aan de verzameling toevoegen, juist kopen om weg te geven of loop je er niet warm voor? Laat jouw mening horen in een reactie onder dit bericht.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media