Je bent een LEGO-verzamelaar, je bouwt ook graag sets en wilt ze het liefst zo mooi mogelijk displayen. Dan kun je een vitrinekast of een plankje gebruiken. Maar er zijn ook display cases die je kunt gebruiken. Er zijn een aantal bedrijven waar je dergelijke displays vandaan kunt halen, waaronder Wicked Brick. Eén van hun nieuwste producten is de display voor de Fiat 500 F.

Wicked Brick LEGO Fiat 500 F Display

Wicked Brick LEGO Fiat 500 F Display

Net als bij de overige LEGO Creator Expert sets, kun je ook de Fiat 500 op of in een display plaatsen. Die zorgt ervoor dat de set goed opvalt en in het geval van een display case, houdt het zelfs stof buiten de deur en kun je ze stapelen. Omdat de Fiat 500 een nieuw model is, hebben ze een bijpassende display gemaakt. Hieronder de opties inclusief de omgerekende prijzen zonder verzendkosten.

Wicked Brick LEGO Fiat 500 F Display

  • Display Case met standaard incl. plaque en een achtergrond (€53,48)
  • Display Case met standaard incl. plaque (€48,93)
  • Standaard met informatie plaque (€17,06)
  • Standaard zonder informatie plaque (€14,78)

De bovenste twee opties bestaan uit een display en een standaard met plaquette. De één is voorzien van een achtergrond, maar je kunt dit ook zelf aanbrengen. De twee standaards zijn identiek, maar de één zal een plaquette bevatten. Gezien er geen case omheen zit, zal het LEGO-model niet stofvrij staan.Wicked Brick is een bedrijf uit de VK, er komen nog verzendkosten bij die je kunt berekenen op basis van jouw locatie. Betaalmogelijkheden zijn PayPal en creditcards. De display standaards en cases worden verstuurd in een bubbelenvelop en dienen nog in elkaar gezet worden.

Laat van je horen!

Heb jij ervaring met de display cases van Wicked Brick, vind je dit soort accessoires interessant en lijkt het jou leuk dat we vaker hun nieuwe producten uitlichten? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?