We waren jullie al een beetje aan het teasen maar vroeg of laat komt het er toch van. Een gloednieuwe winactie op de website. Dit keer is het wel een hele gave prijs want we geven namelijk 1x het boek \’LEGO Dol op Minifiguren\’ weg! Dit is de Nederlandstalige versie welke sinds eind augustus in de boekenhandel ligt.

Dol op Minifiguren

\"InDesign

Het boek is de Nederlandstalige versie van het boek \’LEGO I Love that Minifigure\’ welke een exclusief Zombie Skater minifiguur bevat en wordt uitgegeven door MEIS & MAAS. In het boek vind je alles wat je over minifiguren wilt weten in een handig overzicht. De verschillende thema\’s die behandeld worden geven een goed beeld van hoe minifiguren door de jaren heen zijn geëvolueerd en tot stand zijn gekomen.

\"wp-1472896652514.jpg\"\"wp-1472896656704.jpg\"

Er is een breed assortiment aan minifiguren die uitgelicht worden in het boek met leuke en grappige details, alsook de zeldzaamheid en jaar van eerste verschijning. Natuurlijk kan je hier ook direct zien uit welke set de minifiguren komen en worden aanverwante minifiguren getoond in een kader op elke pagina met een minifiguur.

\"wp-1472896665570.jpg\"

De details van de minifiguren zijn wel het leukste uit het boek. Zo zie je welk onderdeel of print exclusief is bij dat minifiguur en welke onderdelen of prints ook voor andere figuren zijn gebruikt. Wat ook leuk is, is dat er ingegaan wordt op de eerste verschijning van klassieke minifigs, zoals de politieagent, brandweerman, postbode en Star Wars en Marvel minifigs. Eigenlijk te veel om op te noemen en daarom alleen al de moeite waard om het boek in je collectie te hebben.

Winnen?

Jij kan een \’LEGO Dol op Minifiguren\’ boek winnen, want in samenwerking met MEIS & MAAS geven we namelijk één exemplaar weg.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1.  Like onze Facebook pagina
  2.  Deel dit bericht op je tijdlijn
  3.  Vertel ons waarom jij of voor wie je dit boek graag zou willen winnen, in een reactie op Facebook.

Voor deze prijs zijn de algemene actievoorwaarden over Winacties van toepassing.

Gemakkelijker kan niet. De actie loopt t/m vrijdag 9 september 2016 23:59 en de winnaars maken we maandag 12 september bekend. Deze prijs wordt gesponsord door MEIS & MAAS.

\"logo-complete\"

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren. Dit doe je door een reactie achter te laten op de website. Vul je naam, email en reactie in en verzenden maar, nu heb je je eigen account.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media