Via het LEGO VIP Reward Centre kun je nu meedoen met een quiz waarbij je kans maakt op een adidas Superstar-set. De set bestaat uit een paar adidas Originals Superstar en de bouwbare LEGO addidas Originals Superstar set. Meedoen is gratis.


Waar je normaliter VIP-punten in moet leveren om kans te maken op een prijs, kun je nu gratis meedoen met deze quiz. In de quiz worden drie vagen gesteld die je moet beantwoorden. Er worden twee sets met een paar sneakers en de LEGO adidas Superstar set verloot onder alle deelnemers die de goede antwoorden hebben gegeven. Je vindt de quiz hier op het LEGO VIP Reward Centre. Voor het gemak hebben we hieronder een screenshot met de *juiste antwoorden geplaatst 😉

* De antwoorden op de eerste twee vragen zijn correct. De derde vraag is met een kanttekening. De schoen werd namelijk in 1969 geïntroduceerd, waardoor het antwoord van LEGO in feite fout is. Het is wel het correcte antwoord voor de quiz.

Win een LEGO Superstar-set VIP Quiz


Laat van je horen!

Zie jij het wel zitten om kans te maken op de sneakers en de bouwbare LEGO adidas Superstar en heb je meegedaan met de quiz? We zijn ook benieuwd of jij liever dergelijke quizzen hebt waar je aan mee kan doen in plaats van de VIP Sweepstakes waarbij je VIP-punten ion moet leveren. Laat jouw mening weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?