We mogen in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment 3x een LEGO Ninjago Movie Blu-ray met een goodie-pakket weggeven aan de bezoekers van Bouwsteentjes.info. Zoals jullie weten geven we met veel plezier te gekke LEGO prijzen weg. Wat je moet doen om kans te maken lees je hieronder!

Win een LEGO Ninjago Movie met goodie-pakket

Win een LEGO Ninjago Movie met goodie pakket

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om New Ninjago City. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht worden de dappere maar ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en hun krachten te bundelen.

Jij kunt de film winnen inclusief een goodie-pakket, we verloten 3x één prijzenpakket! In het totale pakket zitten de volgende items:

  • LEGO Ninjago® Movie (Blu-ray)
  • LEGO Ninjago® Movie Cap
  • LEGO Ninjago® Movie School Pakket
  • LEGO Ninjago® Movie Cardgame

Win een LEGO Ninjago Movie met goodie pakket


Wat moet je doen om te winnen!

Win een LEGO Ninjago Movie met goodie pakket

Zoals Master Wu in het leven staat, Be Masterful!! Hoe je Masterful kunt zijn is door de onderstaande vragen te beantwoorden in een reactie onder dit artikel of in een reactie op deze winactiepost op onze Facebookpagina.

  • Wie is de Engelstalige stemacteur van Master Wu?
  • Wat is het Ultimate Weapon en wat roep je ermee op?
  • Maak de zin af: LEGO Ninjago Movie is…
  • (bonus vraag) Wat is het absolute nulpunt?

Meedoen met de winactie kan tot en met maandag 19 februari 2018 23:59. We zullen de winnaars bekendmaken op dinsdag 20 februari. Op deze winactie zijn onze algemene winactie voorwaarden van toepassing.


Dit is een gesponsord artikel. De prijzen worden gesponsord door Warner Bros. Home Entertainment en Coopr.

WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s17)

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?