Bij Bouwsteentjes.info zijn we gek op initiatieven en evenementen. Sterker nog, alles rondom LEGO vinden we leuk en we geven daar graag aandacht aan. Zo ook het Legio museum dat in het paasweekend geopend gaat worden. Dit vieren we met een leuke actie! 

We hebben de winnaars geselecteerd van de Legio museum actie. We vragen de winnaars via het reactie formulier hun gegevens (n.a.w.) achter te laten zodat we de kaarten op kunnen sturen. Als we van één of meerdere winnaars niets horen voor dinsdag 22:00 kiezen we daar een nieuwe winnaar voor.

De winnaars zijn:

Tsjipke Zylstra

Wessel Haan

Sonja Robberecht

Yvonne van der Vries

Denny Simons

\"wp-1456266818263.jpg\"

Over het Legio museum

Het Legio museum is gevestigd in Grootegast, te Groningen en is opgericht door Richard Topelen. Samen met een grote groep vrijwilligers en sponsoren heeft hij het voormalig LEGO pand in Grootegast omgetoverd tot een heus LEGO museum. Een betere plek had het museum niet kunnen krijgen.

\"image\"
\"image\"

In het museum loop je letterlijk door de geschiedenis van LEGO. Door middel van vitrines en displays kan je een blik werpen op LEGO sets door de jaren heen. Naast een modelbouwruimte, bioscoopruimte en miniatuurstad is er ook plek om LEGO games te spelen.

\"image\"

Voor de LEGO fans die zelf MOCs maken is er de mogelijkheid om hun werk tentoon te stellen. Neem hiervoor contact op met het Legio museum.

Deel, like en Win!

Om de opening van het museum te vieren geven wij in samenwerking met het Legio museum in Groningen 5x twee toegangskaarten kaartjes weg. Op die manier hebben we dus vijf winnaars die op hun beurt de parter, een kind of een andere LEGO liefhebber mee kan nemen naar het museum.

Maak kans op de kaarten door de volgende stappen te volgen:

1. LIKE onze Facebook pagina
2. REAGEER onder het Deel, like en win bericht.
3. DEEL het bericht met de actie op jouw tijdlijn zodat iedereen de actie kan zien.

De actie loopt tot vrijdag 18 maart 24:00 uur. Maandag 21 maart maken we de 5 gelukkige winnaars bekend. De actie wordt niet gesponsord door Facebook en is in samenwerking met het Legio museum in Groningen.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?