We zijn niet vies van een winactie en we hebben dan ook nog heel wat op de planning staan. Vanaf volgende week (week 13) zullen we een The LEGO Movie 2 win-week in het leven roepen. Lees hieronder wat je o.a. kunt verwachten.


The LEGO Movie 2 win-week

De win-week begint op maandag 25 maart en zal op vrijdag 29 maart eindigen. De prijzen voor de win-week zullen elke dag afgewisseld worden. Van elke prijs hebben we 3 exemplaren. Dat betekent dus dat er elke dag drie winnaars gekozen worden. De fair play regel in onze winactie-reglement is op de win-week niet van toepassing. Winnen kun je doen door te reageren op de winactie posts op Facebook of via de website.

Voor de winweek gelden de regels uit het winactie-reglement (excl. fair play) en de extra regels die eventueel toegevoegd zijn. Let hier dus goed op! De winnaars worden een dag na het artikel met de winactie van die dag, bekendgemaakt op de website en de betreffende Facebook post. De prijzen worden in week 14 verzonden naar de winnaars tenzij anders aangegeven.

Tot zover de aankondiging, we kijken alvast uit naar jouw deelname!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?