De meest populaire LEGO bouwwedstrijd van de Benelux keert ook dit jaar weer terug op Bouwsteentjes.info. We hebben het natuurlijk over de “Mooiste LEGO kerstdorp” bouwwedstrijd. Dit jaar is het tijd voor de 5e editie en ook nu kun je weer leuke prijzen winnen. Voor de prijzen werken we dit jaar samen met het “Het Speelhuys Kampen” die met plezier de prijzen sponsort. Lees snel verder hoe je mee kunt doen en wat je kunt winnen.


Heb jij het mooiste LEGO kerstdorp van 2018?

We zijn net als voorgaande jaren op zoek naar het mooiste LEGO kerstdorp. Of het nou om een klein of groot kerstdorp gaat, je zult worden beloond op originaliteit. Uiteraard mag je gebruik maken van bestaande LEGO sets, maar het liefst zien we eigen creaties (MOC’s) of een combinatie daarvan. Digitale ontwerpen accepteren we niet en MOC’s gekopieerd van anderen ook niet.

We hebben de afgelopen edities opgemerkt dat veel LEGO kerstdorpen vooral in het LEGO City of Creator thema gebouwd zijn. Graag zien we dat er ook andere thema’s gebruikt worden. Bijvoorbeeld LEGO Star Wars, LEGO Ninjago, LEGO Friends, enzovoorts. Hoe dan ook, we gaan ook dit jaar weer extra letten op creativiteit en originaliteit.

Hoe kun je winnen?

Bouw jouw ultieme versie van een LEGO kerstdorp!
Aanschouw hem, en pas hem aan waar nodig!
Maak een duidelijke en heldere foto van je LEGO kerstdorp. Niet te donker!
Stuur je foto met je voor- en achternaam in naar Bouwsteentjes.info o.v.v. LEGO kerstdorp 2018
We plaatsen je foto gegarandeerd. Maximaal 1 foto per inzending!
Insturen kan tot 24 december 2018 23:59 uur, zodat wij (de redactie van Bouwsteentjes.info) genoeg tijd hebben om de winnaars te selecteren. Wees dus op tijd!
Je LEGO kerstdorp moet gebouwd zijn met echt LEGO, maar je mag wel gebruik maken van accessoires zoals lampjes en nep sneeuw.
De MOC/kerstdorp moet nieuw en van jezelf zijn. Er mag geen foto ingestuurd worden van die van de voorgaande jaren!
 Deelname door personen onder de 18 jaar dient met toestemming van de ouders ingezonden te worden.
 Mail je beste foto en je voor- en achternaam naar redactie@bouwsteentjes.info.


Prijzenpakket:

Het Speelhuys Kampen

1e plaats: Het Speelhuys Kampen cadeaukaart van €50,-
2e plaats: Het Speelhuys Kampen cadeaukaart van €30,-
3e plaats: Het Speelhuys Kampen cadeaukaart van €20,-

Bonusprijs voor de 1e plaats:

De Bouwsteentjes.info Mooiste LEGO Kerstdorp 2018 bokaal

Mooiste LEGO kerstdorp 2018 bokaal

Op donderdag 27 december rond 20:00 maken we de uiteindelijke Bouwsteentjes.info “LEGO kerstdorp TOP 10 2018” bekend. Kom tot die tijd vooral terug om de kerstdorpen van andere bouwers te bewonderen.


Kandidaten 2018


Winnaars van de voorgaande jaren

Laat deze kerstdorpen van de winnaars van voorgaande jaren inspiratie zijn voor jouw kerstdorp 😉

Disclaimer en privacy

Op deze bouwwedstrijd zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat.

De cadeaukaarten worden per email naar jou opgestuurd, hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaars. Het emailadres en de gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd. Voor de bokaal hebben we extra gegevens nodig en de verzendkosten zijn voor Bouwsteentjes.info. De bokaal blijft eigendom van de winnaar. De cadeaubonnen zijn in te leveren bij Het Speelhuys Kampen, de webshop van Het Speelhuys Kampen of op een LEGO evenement waar de winkel in 2019 aanwezig is. De prijs kan niet ingewisseld worden voor contanten.

Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Het Speelhuys Kampen. Het Speelhuys Kampen, noch medewerkers van, hebben geen invloed op de uitslag van deze winactie!

Dit artikel bevat gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?