Met de kids die thuiszitten, is het een dagtaak om ze bezig te houden. Met huiswerk en spelen zullen ze wel de nodige uurtjes zoet zijn. Maar verveling kan toeslaan. Daarom hebben we voor de AFOL die kinderen hebben, een leuke winactie in het leven geroepen. 

Maak een LEGO tekening en win leuke prijzen

De winnaars zijn bekend:

Jasha
Naomi
Dora

Dank jullie wel voor de mooie tekeningen en van harte gefeliciteerd. We willen vragen of de ouders ons een mail willen sturen naar redactie@bouwsteentjes.info met daarin de n.a.w. gegevens zodat we de prijzen op kunnen sturen. Zodra we van één of meerdere winnaars binnen 72 uur geen reactie hebben ontvangen, zullen we nieuwe winnaars selecteren!

Ook de overige tekeningen verdienen een pluim. Dank jullie wel voor de mooie creaties 😉

Het idee is simpel. Laat jouw kinderen een LEGO tekening maken. Dit mag het LEGO logo zijn, hun favoriete thema, set of Minifigure, maar ook een mooi versierde logo van Bouwsteentjes. Deze winactie is enkel voor kinderen. Tekeningen van AFOL, hoe mooi ook, zullen niet worden geselecteerd en maken geen kans op één van de onderstaande prijzen. Je mag als ouder natuurlijk wel helpen. We zullen de drie mooiste tekeningen selecteren. De drie winnaars winnen vervolgens de onderstaande LEGO goodies! Maar we doen er ook nog een witte 1×8 Bouwsteentjes Brick, een Bouwsteentjes magneet en een Bouwsteentjes sticker bij.


Stuur de tekeningen in via de uploadfunctie van Disqus. Zie ook het disclaimerkader onderaan het artikel!


Wat kunnen ze winnen!

Met de prijzen die te winnen zijn, kunnen kinderen hun huiswerk maken, een tekening maken voor opa en/of oma, of straks meenemen naar school zodra die weer open zijn. Of elk ander doel dat ze kunnen bedenken.

  • 1x LEGO Movie 2 schrijfset (t.w.v €12,99)
  • 1x LEGO Movie 2 Notebook (t.w.v. €5,99)
  • 1x LEGO Movie 2 Etui (t.w.v. €3,99)
  • 1x LEGO Movie 2 Gum (t.w.v. €2,99)
  • 1x een witte 1×8 Bouwsteentjes steentje (t.w.v. €2,99)
  • 1x een Bouwsteentjes sticker (t.w.v. €0,10)
  • 1x een Bouwsteentjes koelkastmagneet (t.w.v. €0,99)

Disclaimer en privacy

Meedoen met de winactie kan tot en met woensdag 1 april 23:59. We maken de winnaars bekend op 3 april.

De deelnemers dienen de creatie van hun kind(eren) in te zenden via Disqus. Upload een foto in jouw reactie waarin je vertelt welk kind de tekening heeft gemaakt en wat het idee is. Graag geen foto waarop jouw kind(eren) zichtbaar zijn vanwege de privacywet.

De tekening mag geen ingekleurde kleurplaat zijn.

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat. We bepalen de winnaar(s) door de leukste inzendingen te selecteren.

De prijs wordt naar jouw opgestuurd. Hiervoor hebben we – zodra de winnaars bekend zijn gemaakt – een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaar(s). Het e-mailadres en de n.a.w. gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd.

Deze prijzen worden gesponsord door Bouwsteentjes.info en zijn volledig nieuw!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?