De winnaars zijn bekend en staan in dit artikel vermeld.

Omdat Vaderdag dichterbij komt (20 juni), geven we in samenwerking met Bedrukjeblokje twee leuke Vaderdag prijzen weg. Ditmaal maak je kans op het winnen van een Vaderdagpuzzel of een Vaderdag Minibuild. Hoe je kunt winnen lees je hieronder.


Een dag later dan gepland vanwege drukte omtrent verhuizing van mijn kant. Excuses. Maar wat in het vat zit verzuurt niet 😉 De winnaars van de LEGO Vaderdag-puzzel/Minibuild zijn geworden:

 • Gerald – Minibuild
 • Henk Hoogendoorn – Puzzel

Stuur een bericht naar (michiel@bouwsteentjes.info) met het e-mailadres waarmee je bent geregistreerd om de prijs te innen. De winnaars dienen binnen 72 uur na bekendmaking hun gegevens door de te geven. Via de e-mail zullen we de details bespreken en kunnen we de opdracht aan Bedrukjeblokje doorgeven.

Win een gepersonaliseerde LEGO Vaderdag-cadeau

De twee winnaars van deze winactie krijgen of een custom LEGO puzzel opgestuurd met daarop een foto naar keuze of een Vaderdag Minibuild. Uiteraard mag je ook meedoen namens jouw kind dat op deze manier een uniek Vaderdag-cadeau kan winnen. De puzzel/foto zal door Bedrukjeblokje voorzien worden van een kader om Vaderdag te benadrukken. Een persoonlijker LEGO cadeau dan dat kan bijna niet. De puzzel bestaat uit een 16×16 Plate en 64 2×2 Tiles met daarop de print van de foto. Je kunt aan de hand van de Plate en de Tiles zelf de puzzel samenstellen. De Minibuild kent drie varianten en aan de winnaar de keuze welke van de drie de prijs wordt. De Minibuild kan gepersonaliseerd worden (voor- en achterkant torso, Tile aan de muur en Brick in de kast).

Wil je geen gok wagen en heb je de touwtjes liever zelf in de handen. Dan kun je profiteren van 10% korting op alle aankopen op Bedrukjeblokje.nl, waaronder deze LEGO puzzels. Gebruik daarvoor de code: Bouwsteentjes tijdens het afrekenen. Deze code is eenmalig te gebruiken. Heb je die in het verleden gebruikt, dan is die niet meer geldig.

Win een gepersonaliseerde LEGO Vaderdag-cadeau


Hoe kan ik winnen?

Om kans te maken op het winnen van een LEGO puzzel of Minibuild, hoef je enkel maar een reactie achter te laten onder dit artikel. We lezen graag waarom jij of jouw kind zo’n puzzel voor Vaderdag wil winnen? Dit mag je laten weten door te vertellen waarom jouw/hun vader zo’n puzzel verdient, een leuk gedicht, een grappig verhaal, enzovoorts. We geven in totaal 1 puzzel en 1 Minibuild weg!

Wat win je:
 • 1x een LEGO puzzel bestaande uit 1 Plate en 64 Tiles met print van een foto naar jouw keuze voor Vaderdag (t.w.v. €64) of,
 • 1x een Minibuild met de mogelijkheid deze te personaliseren (t.w.v. €24,95)

Deelnameregels

 • Deze bouwwedstrijd is enkel voor AFOL’s (16 jaar of ouder).
  • Uiteraard mag je meedoen voor jezelf of namens jouw kind.
  • Jonger dan 16? Dan mag je enkel meedoen met expliciete toestemming van jouw ouders.
 • Laat een reactie achter waarom jij zo’n puzzel wilt winnen.
 • GEEN foto uploaden die jij op de puzzel wilt hebben. De foto en reactie zullen we verwijderen en is niet geldig voor deelname.
 • Meedoen kan tot en met zondag 13 juni. De winnaars worden maandag 14 juni bekendgemaakt en de prijzen worden voor Vaderdag verzonden (waarschijnlijk op woensdag 16 juni)
 • Klik op ‘Disclaimer en extra voorwaarden’ voor meer deelnameregels

 • Wij (de redactie) selecteren de winnaars op basis van de leukste of creatiefste reactie.
 • Bouwsteentjes behoudt zich het recht voor om deze winactie te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te annuleren.
 • Deze prijs wordt gesponsord en verzonden door Bedrukjeblokje.nl. Voor het verzenden van de prijs zullen wij de gegevens van de winnaars met Bedrukjeblokje delen. Bedrukjeblokje neemt de verzendkosten op zich.
 • Wij en/of onze sponsors trachten de prijzen zo spoedig mogelijk te versturen, maar zijn afhankelijk van beschikbaarheid en eventuele onvoorziene vertragingen. Ook het niet tijdig aanleveren van de benodigde gegevens of details kunnen zorgen voor vertraging.
 • De prijs is niet in te wisselen voor geld.
 • De winactie is exclusief voor bezoekers van Bouwsteentjes die een volledig ingevulde account hebben (naam, achternaam, gebruikersnaam, e-mail) en woonachtig zijn in België of Nederland.
 • We maken de winnaars bekend in dit bericht en in een reactie onder de reactie van de winnaar(s). Het innen van de prijs dient binnen 72 uur te geschieden door een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat we vermelden. Indien er geen reactie is van de winnaar(s), zullen we de prijs wederom verloten. Indien er nadien nog geen reactie is, zal de prijs vervallen.
 • Familie, vrienden en redactieleden van Bouwsteentjes of de sponsor zijn uitgesloten van het winnen van een prijs.
0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?