Aan de hand van het Geweldige LEGO Ideeën boek kun jij met de LEGO steentjes die je hebt je eigen creaties leren maken. In onze review kun je meer lezen over het boek. Wij mogen in samenwerking met uitgeverij Condor één exemplaar weggeven aan een lezer van Bouwsteentjes.info. 


Win het Geweldige LEGO Ideeën boek

Geweldige LEGO Ideeën

We geven het boek natuurlijk niet zomaar weg. Beantwoord de onderstaande vragen om kans te maken op dit boek!

  1. Vertel ons waarom jij dit boek wilt winnen
  2. Vertel ons voor wie je het boek wilt winnen

We verloten één exemplaar van het boek. Meedoen met de winactie kan door middel van een reactie onder dit bericht op Bouwsteentjes.info of onder de winactie op onze Facebookpagina. Meedoen kan tot en met woensdag  5 december 2018 om 23:59 uur. We maken de winnaar bekend in een apart bericht op vrijdag 7 december op Bouwsteentjes.info.

Disclaimer en privacy

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat.

Het boek wordt naar jou opgestuurd, hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaars. Het emailadres en de gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd.

Deze prijs is beschikbaar gesteld door uitgeverij Condor. Uitgeverij Condor, noch medewerkers van, hebben geen invloed op de uitslag van deze winactie!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media