Terwijl veel van jullie op vakantie waren, is het nieuws rondom LEGO niet afgenomen. Voor de thuisblijvers (of hen die stiekem op vakantie Bouwsteentjes.info checken) dus de kans om van zich te laten horen in een reactie onder een artikel. Zoals jullie weten belonen we deze reacties. We maken nu met plezier de winnaar bekend van de maand juli. 

Winnaar Reactie Winactie Juli 2017 is: WimBravo64

Van harte gefeliciteerd. Stuur ons een email op redactie@bouwsteentjes.info met je naam en adresgegevens en we sturen de polybag zo spoedig mogelijk op. Als we van de winnaar binnen 72 uur geen reactie hebben gehad verloten we de polybag nogmaals onder alle reacties van de maand juni.

Bedankt voor de vele reacties, dit doet ons goed en we vinden het enorm leuk. Op naar de volgende maand 😉

Ik wil ook winnen, maar hoe maak ik kans?

Het winnen van de Polybag werkt heel simpel. Omdat we het leuk vinden dat jullie reageren op de posts op Bouwsteentjes.info hebben we vorig jaar besloten \’Reactie Winactie\’ in het leven te roepen. Je maakt dus automatisch kans op het winnen van een LEGO Polybag door een reactie achter te laten. Het gaat hier niet om de hoeveelheid reacties, maar we letten wel op serieuze reacties. Als de maand voorbij is loten we de winnaars via een lotingsprogramma en maken deze dan bekend. Zo garanderen we dat dit eerlijk, oprecht en zonder enige vooroordeel is. Je kan een reactie achter laten via Disqus en een account aanmaken is enorm simpel.

Op deze actie zijn onze algemene regels voor \’winacties\’ van toepassing.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website!
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn!
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC\’s kan vinden!
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?