Zoals belooft zouden we vandaag de winnaars bekendmaken van de LEGO Ninjago Movie & goodie-pakket winactie die we afgelopen vrijdag hebben gepubliceerd. Zonder verdere oponthoud maken we met plezier de drie winnaars bekend.

Winnaars LEGO Ninjago Movie & Goodie pakket

We hebben alle deelnemers met de goede antwoorden op Facebook toegevoegd aan Fanpage Karma en via de website aan Naamloting zodat we eerlijk drie winnaars kunnen selecteren. De uitslag van de trekking kun je hieronder bekijken.

Winnaars LEGO Ninjago Movie met goodie pakket

Van harte gefeliciteerd met het winnen van dit te gekke prijzenpakket. Stuur ons een email op redactie@bouwsteentjes.info met jouw naam en adresgegevens onder vermelding van Ninjago winactie en we sturen de prijzen zo spoedig mogelijk op. Als we van één of meerdere winnaars binnen 72 uur geen reactie hebben gehad, verloten we de prijs nogmaals onder alle deelnemers van de actie.

Win een LEGO Ninjago Movie met goodie pakket

We willen alle deelnemers bedanken voor het meedoen. Heb je niet gewonnen? Wees niet getreurd, we verloten regelmatig te gekke LEGO prijzen en wie weet bij jij wel de volgende winnaar. Vergeet niet dat je elke maand automatisch kans maakt op het winnen van een Polybag door te reageren op artikelen op Bouwsteentjes.info 😉 Op deze winactie zijn onze algemene winactie voorwaarden van toepassing.


Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?