Met 45 LEGO kerstdorp inzendingen hebben we heel wat keuze gehad welke van de dorpen de mooiste zijn van 2018. Hoewel de winnaar duidelijk naar voren kwam, was het hier op de redactie toch even steggelen voor de 2e en 3e plaats. Maar we zijn er uit en het is daarom hoog tijd om de winnaars bekend te maken 😉


Winnaars “Mooiste LEGO kerstdorp 2018”

We hebben drie winnaars die allemaal met een prijs naar huis gaan. De prijzen zijn waardebonnen van €50, €30 en €20 die te besteden zijn bij Het Speelhuys Kampen, onze sponsor voor de actie van 2018. De prijzen zullen de komende week digitaal aangeleverd worden en de 1e plek winnaar zal via de post ook nog eens de Bouwsteentjes.info “Mooiste LEGO Kerstdorp 2018” bokaal toegestuurd krijgen.

1e plek: Jorgen Rubingh
2e plek: Jan Willem en Liset Versluis
3e plek: Floris Koene

Van harte gefeliciteerd met het winnen. Daarnaast willen we iedereen die mee heeft gedaan bedanken voor de inzendingen en het meedoen. De winnaars zullen de cadeaubonnen digitaal ontvangen. Jorgen zal van ons een mailtje ontvangen voor zijn n.a.w. gegevens voor het versturen van de bokaal.

Disclaimer en privacy

Op deze bouwwedstrijd zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat.

De cadeaukaarten worden per email naar jou opgestuurd, hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaars. Het emailadres en de gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd. Voor de bokaal hebben we extra gegevens nodig en de verzendkosten zijn voor Bouwsteentjes.info. De bokaal blijft eigendom van de winnaar. De cadeaubonnen zijn in te leveren bij Het Speelhuys Kampen, de webshop van Het Speelhuys Kampen of op een LEGO evenement waar de winkel in 2019 aanwezig is. De prijs kan niet ingewisseld worden voor contanten.

Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Het Speelhuys Kampen. Het Speelhuys Kampen, noch medewerkers van, hebben geen invloed op de uitslag van deze winactie!

Dit artikel bevat gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?