Op de boulevard van Schevingen is vandaag een zes meter hoge giraf van LEGO geplaatst. De plaatsing van de giraf zorgt voor een extra hoogtepunt op de boulevard en laat weten waar de ingang van het park te vinden is. Tevens laat LEGOLAND Discovery Centra Scheveningen weten, dat er vanaf nu gesolliciteerd kan worden op een baan in het attractiepark.

LEGO giraf LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

LEGO giraf LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Om de zes meter hoge LEGO giraf op de boulevard te realiseren, zijn de Model Bouwers in totaal 600 uur bezig geweest met het design en de bouw. De giraf bestaat uit 46.200 LEGO- en DUPLO-steentjes met een totale gewicht van 892 kilo. Tezamen met het frame weegt de giraf 1.173 kilo. De giraf is in vier delen getransporteerd en met een hijskraan in elkaar gezet. Volgende week worden de details afgemaakt en is de giraf compleet.

LEGO giraf LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Openstaande vacatures LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen is vandaag gestart met de sollicitatieprocedure voor het benodigde personeel. Er zijn op dit moment 30 vacatures voor o.a. host & hostessen, zogenoemde ‘playmakers’ en technici. Ze roepen iedereen met een geschikt profiel, affiniteit met LEGO en interesse, op om te solliciteren! Meer informatie en de openstaande vacatures vind je op de careers website van Merlin Entertainment.

Laat van je horen!

Ben jij enthousiast en kun je niet wachten op een bezoekje te brengen aan LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen? We zijn ook benieuwd of jij een baan binnen het attractiepark ambieert. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?