Een LEGO boek scoren met 50 bouwideeën voor maar €0,99? Dat kan momenteel met het 50 Ways to Beat Boredom with LEGO Bricks E-book. Het boek bevat 50 ideeën die je kunt bouwen met jouw eigen voorraad LEGO.

50 Ways to Beat Boredom with LEGO Bricks

50 Ways to Beat Boredom with LEGO Bricks

Het E-book is een kleine verzameling van bouwwerken en ideeën uit het 365 Things to Do with LEGO Bricks boek. Het boek bevat leuke ideeën voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt het zien als een kennismaking met dergelijke LEGO boeken, maar het is tegelijkertijd ook ideaal in deze tijden waarbij verveling snel toe kan slaan. Het 50 Ways to Beat Boredom with LEGO Bricks boekje is enkel als E-book te koop en kost maar €0,99.

50 fun and creative LEGO® challenges and ideas to banish boredom!

Climb a LEGO® mountain. Build awesome LEGO decorations. Design your dream LEGO home. Become a LEGO super spy. Challenge your whole family to fun LEGO games. Packed with imaginative play ideas, this book will inspire kids (and adults!) to get creative and look at LEGO bricks in new and exciting ways. Perfect for a rainy day!

50 Ways to Beat Boredom with LEGO Bricks is an extract taken from 365 Things to Do with LEGO Bricks.

Release: april 2020
Prijs: €0,99
Extra:
Waar te koop: Bol.com


Overige LEGO Ideeën boeken

Zoals aangegeven, is het E-book een verzameling van 50 ideeën uit het 365 Things to Do with LEGO Bricks boek. Mocht je na het lezen van het E-book nou geïnteresseerd zijn in de overige titels, dan hebben we hieronder een aantal suggesties. De boeken zijn ideaal om verveling tegen te gaan, maar ook om mee te nemen op vakantie. Het enige wat je nodig hebt is een doos vol LEGO (LEGO Classic volstaat vaak al).

365 Things to Do with LEGO Bricks

365 Things to Do with LEGO Bricks

De titel verraadt wat je van het boek kunt verwachten, 365 dingen die je met LEGO kunt bouwen. Het boek is voorzien van een activiteiten selectiemachine, die met een druk op de knop een nummer laat zien. Aan jou de taak de opdracht te voltooien. In het boek vindt je activiteiten zoals bouwen, puzzels oplossen en stop motion video’s maken.

Prijs: ± €22,99
Waar te koop: Amazon.nl | Amazon.de | Bol.com


Fantastische LEGO ideeën

Fantastische LEGO ideeën

Volg het verhaal en maak het tegelijkertijd na met LEGO. Ideaal voor kinderen die meer willen leren over het bouwen met LEGO en de fantasie op de loop willen laten gaan. Door de lage instap is het boek specifiek gericht op kinderen.

Prijs: ± €18,50
Waar te koop: Amazon.de | Bol.com


Geweldige LEGO Ideeën

Geweldige LEGO ideeën

Het Geweldige LEGO ideeën boek kent een soortgelijke benadering als de Fantastische LEGO Ideeën. Ook in dit boek kunnen een aantal creaties aan de hand van stappen gebouwd worden. Voor dit boek kun je jouw eigen voorraad LEGO gebruiken.

Prijs: ± €18,50
Waar te koop: Amazon.de | Bol.com


LEGO Play Book

LEGO Play Book

Het LEGO Play Book is meer geschikt voor de wat ervaren LEGO fan. Het boek bevat 500 LEGO creaties die je na kunt bouwen met jouw eigen voorraad aan LEGO. Het boek is dan ook ideaal als je iets meer bouwtechnieken wilt leren. Uiteraard dien je wel jouw eigen voorraad steentjes te gebruiken.

Prijs: ± €19,99
Waar te koop: Amazon.de | Bol.com


The LEGO Ideas Book

The LEGO Ideas Book

The LEGO Ideas Book is ook een boek vol inspiratie. Er zijn zes thema’s waaruit je kunt kiezen om iets na te bouwen; transport, gebouwen, de ruimte, kingdoms, avontuur en handige bouwwerken. De voorgestelde ideeën zijn templates die je helpen het ontwikkelen van skills om zelf aan de slag te gaan.

Prijs: ± €24,99
Waar te koop: Amazon.nl | Amazon.de | Bol.com


The LEGO Games Book

The LEGO Games Book

Zin in een spelletje met de hele familie? Dit boek bevat bouwinstructies voor 50 spellen die je kunt spelen. Het plezier begint al met het bouwen van en eindigt met het winnen. Dit boek is ideaal als je samen met het gezin iets leuks wilt doen.

Prijs: ± €18,99
Waar te koop: Amazon.de | Bol.com

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO ideeën boeken? Heb je er wel eens een voor jezelf gekocht, koop je ze voor jouw kinderen of heb je dergelijke boeken niet nodig? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.