We zijn weer een samenwerking aangegaan met Minifigure Maddness. Ditmaal kun je profiteren van een aanbieding op twee volle dozen LEGO VIDIYO BandMates, drie volle dozen LEGO Super Mario Character Packs Series 2 en een volle doos LEGO Harry Potter CMF Series 2. Hieronder vind je alle details van deze aanbiedingen.


Met LEGO VIDIYO komt LEGO in plaats van zakjes met doosjes waarin de Minifigures verpakt zijn. Hoewel dit volgen het bedrijf beter is voor het milieu, brengt het ook een groot nadeel met zich mee. Er is niet te zien welke Minifigures in de doosjes zitten. Als je dus losse Blind Boxes koopt, dan is de kans zeer groot dat je al snel dubbele figuren hebt. We hebben dit al behandeld in onze LEGO VIDIYO Review. Een optie die de mogelijkheid beidt om een volledige serie te verzamelen, is het kopen van een volle doos LEGO VIDIYO Blind Boxes via Minifigures Maddness.

De LEGO VIDIYO BandMates Series 1 aanbieding bestaat uit twee dozen van 24 Blind Boxes per doos. Dat is een totaal van 48 Minifigures. De distributie van een volle doos zou moeten bestaan uit twee volledige series, maar dit is geen harde garantie. Wel is het de beste kans om redelijk goedkoop een volledige serie te bemachtigen. In samenwerking met Minifigure Maddness hebben we een exclusieve kortingscode voor bezoekers van Bouwsteentjes die korting geeft op aankoop van twee dozen VIDIYO BandMates. Hierdoor betaal je uiteindelijk €202,99 inclusief verzending voor twee complete dozen. Voeg code Bouw24 in tijdens het afrekenen voor de korting.

Deze aanbieding is ideaal om samen met een andere LEGO fan van te profiteren vanwege de mogelijkheid om twee volledige serie per doos aan te treffen. Gezien het hier om twee volle dozen van 24 Minifigures per doos gaat, is het theoretisch mogelijk 4 complete series te bemachtigen.

Let op: Hoewel de distributie van een volle doos LEGO VIDIYO BandMates volgens video’s en artikelen op het internet zou bestaan uit twee volledige series, zijn er een aantal gevallen bekend waarbij dit niet het geval is. In elk geval bevatte een doos in ieder geval één volledige serie. Het kopen van een volledige doos geeft dus geen garantie op twee volledige series.

LEGO VIDIYO 43101 Bandmates


LEGO Super Mario Characters Packs Series 2 aanbieding

Minifigure Maddness heeft ons ook voorzien van een kortingscode voor 3 volledige dozen LEGO Super Mario Character Packs. Per doos tref je twee volledige series bouwbare figuren aan. Daarmee haal je 6 complete series in huis. Wederom is dit een aanbieding waarvan je het beste kunt profiteren samen met andere LEGO fans. De prijs van drie volledige dozen Super Mario Character Packs inclusief verzending komt terecht op €178,99. Gebruik hiervoor code: Bouw26

LEGO Harry Potter CMS Series 2 aanbieding

Voor wie nog op zoek is naar een volle doos LEGO Harry Potter Minifigures Series 2, hebben we ook een kortingscode. Gebruik bij aankoop van een doos code: Bouw28, waardoor je €188,99 betaalt inclusief verzendkosten. Ook hier geldt dat je meerdere complete series aan kunt treffen, maar dat het geen garantie is. Een volledige serie bestaat uit 16 Minifigures. Een doos bevat 60 Minifigures, waardoor die theoretisch drie complete serie kan bevatten.

LEGO Harry Potter Collectable Minifigures Series 2 aanbieding


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO VIDIYO BandMates, Mario Character Packs Series 2 en LEGO Harry Potter CMF Series 2 aanbiedingen? Zijn ze interessant genoeg om van te profiteren, vind je de aanbieding niet aantrekkelijk genoeg of neem je liever een gokje en koop je losse zakjes/doosjes? Laat het weten in een reactie hieronder.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?