Sinds het begin van dit jaar zijn de aankomende promoties niet meer zichtbaar op de LEGO Store kalenders. Dit is jammer te nomen, want het is lastig in te schatten waar je van kunt profiteren. Ook hier op Bouwsteentjes.info zijn we overgelaten aan het lot. Desalniettemin doen we ons best om jullie toch op de hoogte te houden. Hieronder het overzicht van LEGO promoties februari 2019.


LEGO promoties februari 2019

De promoties die hieronder vermeld staan zijn op dit moment geldig. LEGO heeft de nare eigenschap om onaangekondigd nieuwe promoties in het leven te roepen. De huidige promoties kunnen eerder eindigen dan de data die we vermelden. Wil je profiteren dan is het devies dit te doen zodra het kan. Een volledig overzicht van deze en andere promoties vind je op onze LEGO Aanbiedingenpagina.


Gratis The LEGO Movie 2 30460 Rex’s Plantimal Ambush Polybag

LEGO Movie 2 banner

De Polybag is gratis bij een minimale bestelling van €35 aan The LEGO Movie 2 producten. De Polybag bevat een bouwbare Plantimal en een Rex Dangervest Minifigure. De aanbiedingen loopt tot en met 24-02-19 of zolang de voorraad strekt.

Bekijk alle promoties op LEGO Shop@home


Gratis The LEGO Movie 2 30529 Mini Master-Building Emmet

LEGO Movie 2 banner

Deze aanbieding is enkel geldig in LEGO Stores. Bij besteding vna minimaal €35 aan The LEGO Movie 2 producten krijg je de Polybag gratis. De Polybag is een 3-in-1 set en bevat een Emmet Minifigure. De aanbieding is geldig tot en met 24-02-19 of zolang de voorraad strekt.

Bekijk alle promoties op LEGO Shop@home


Dubbele VIP punten LEGO Movie 2 70828 Uitklapbus

LEGO Dubbele VIP

De gehele maand februari krijg je dubbele LEGO VIP punten bij aankoop van de LEGO Movie 2 70828 Uitklapbus. Deze aanbiedingen is geldig tot en met 28-02-19.

Bekijk alle promoties op LEGO Shop@home


Dubbele VIP punten LEGO Movie 2 10895 Emmet and Lucy’s Visitors from the DUPLO Planet

LEGO Dubbele VIP

De gehele maand februari krijg je dubbele LEGO VIP punten bij aankoop van de LEGO Movie 2 10895 Emmet and Lucy’s Visitors from the DUPLO Planet. Deze aanbiedingen is geldig tot en met 28-02-19.

Bekijk alle promoties op LEGO Shop@home


Gratis The LEGO Movie 2 verzamelkaarten

Gratis LEGO Movie 2 verzamelkaarten en album

Bij besteding van minimaal €40 aan LEGO sets krijg je gratis 3 pakjes met verzamelkaarten. De verzamelkaarten kunnen in de bijbehorende verzamelalbum worden bewaard. De actie loopt tot en met 24-02-19.

Bekijk alle promoties op LEGO Shop@home


Gratis The LEGO Movie 2 verzamelalbum

Gratis LEGO Movie 2 verzamelkaarten en album

Het verzamelalbum voor de kaarten is enkel voor LEGO VIP leden geldig. Het album is gratis bij minimale besteding van €15 aan LEGO sets. De actie loopt tot en met 24-02-19.

Bekijk alle promoties op LEGO Shop@home


Ga jij profiteren?

Welke van de bovenstaande promoties spreken jou het meeste aan en ben je van plan om van één of meerder te gaan profiteren? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?