In 2018 bestond de Minifigure precies 40 jaar. LEGO heeft dit uitgebreid gevierd met een aantal assets en een video, alsook wat achtergrondinformatie. We hebben daar destijds een artikel over gepubliceerd. Nu de nieuwe serie CMF voor de boeg staat, heeft LEGO wederom een video vrijgegeven, waar de productie nogmaals te zien is. Bekijk hem hieronder.

Productie LEGO Collectable Minifigures

In de video is te zien hoe de Minifigures tot stand komen, hoe de hoofdjes van een print voorzien worden en hoeveel er per uur worden geproduceerd. De video geeft dus een goed beeld hoe het in de fabriek in z’n werk gaat. Mocht je meer willen weten over de productie van de LEGO Minifigures, lees dan onze LEGO Minifigures special van 2018.

Vind jij dit interessant?

Vind jij het leuk dat LEGO een kijkje in de keuken geeft en laat zien hoe de Minifigures tot stand komen of ben je enkel geïnteresseerd in het eindeproduct zodra je aan het bouwen bent? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media