In ons LEGO alternatieve Sets Pilot artikel kon je al lezen dat de nieuwe sets in alternatieve kleuren als pilot verkcht worden in het VK. Hierdoor zijn de sets in theorie niet te koop voor LEGO fans buiten het VK. Toch is er een mogelijkheid om de babyblauwe LEGO Fiat 500 op de kop te tikken via Zavvi.nl.


Update: De babyblauwe Fiat 500 is inmiddels uitverkocht. We houden het in de gaten. Mocht de set weer te koop zijn, halen we dit bericht naar voren.

De LEGO 77942 Fiat 500 is een nieuwe versie van de eerder verschenen Fiat 500. Het grote verschil is dat deze nieuwe versie een babyblauwe kleur heeft in plaats van Cool Yellow. Hoewel de set officieel exclusief te koop is in het VK, kunnen fans uit Nederland en Belgie de set alsnog via Zavvi.nl kopen. Omdat Zavvi een magazijn heeft in de EU, komen er geen invoerrechten of extra btw bij kijken. Handig dus. Er is geen informatie over de voorraad en het verzenden zal een tijdje in beslag gaan nemen. Mocht je de nieuwe Fiat 500 in babyblauw graag aan jouw verzameling toe willen voegen, dan raden we aan er snel bij te zijn.

LEGO 77942 Fiat 500


Laat van je horen!

Ben jij van plan om van de mogelijk het profiteren de set via Zavvi te kopen of kun jij genoegen nemen met de gele variant? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?